qba Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 A istnieje jeszcze ktoś kto nie dostał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 A istnieje jeszcze ktoś kto nie dostał? a dlatego żem emigrant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Robert Nieudane doręczenie 2016-09-06 11:58 International Postal System Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarkow Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Dzięki Kuba, Do mnie przesyłka również dotarła. Wszystko jest w najlepszym porządeczku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Robert Nieudane doręczenie 2016-09-06 11:58 International Postal System Już wiem mam avizo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ralu Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Dostałem dzisiaj, wszystko ok. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Mnie już zdążyli złapać na pikniku w Czechach 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Koszulki mam i ja i tak z ciekawości zapytam jak to jest obie xxl 1 czarna 2 biała no i biała jest dłuższa od czarnej o 6cm to ci zagadka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Koszulki mam i ja i tak z ciekawości zapytam jak to jest obie xxl 1 czarna 2 biała no i biała jest dłuższa od czarnej o 6cm to ci zagadka Dzięki temu biała na dłużej starczy jest bardziej rozwojowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Dzięki temu biała na dłużej starczy jest bardziej rozwojowa a to ci numer testuje krótsza czyli czarną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Był by może ktoś z Kolegów zainteresowany kupnem owych koszulek i czapeczek? Bo był bym chętny. Pisałem do Kuby i wyraził pozytywną opinię o ile zbierze się kilka osób. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rodi Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Z checia sam dolacze do grona chetnych.Moze ktos wrzucic fotke jak wygladaja czapeczki, z gory dziekuje. ps. Niewiem czemu jak wpisze slowo czaparatura (czapkä) wychodzi czaparatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Istnieje jeszcze osoba do której nie dotarły koszulki/czapki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 http://pfmrc.eu/index.php?/topic/64070-koszulki-czapki-forumowe-edycja-lata-jesie%C5%84/ Dla spóźnialskich druga mam nadzieje szybka i sprawna edycja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi