qba Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Niestety tak, dlatego takie przeboje.
dyra63 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Czopeczki do czego ... ? Haha Mariusz na Śląsku się chodzi w czopkach na głowie -nie chodziło mi o te doodb...icze .
qba Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 Ja również czekam i czekam ...... Jutro będą
Artur Lis Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 UROCZYŚCIE MOGĘ OZNAJMIĆ , DZIŚ ODEBRAŁEM KOSZULKI :D
young Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 Czapeczka doszła ale dzieci mnie skrytykowały (!!) że nie te lata ....
sebka34 Opublikowano 3 Września 2016 Opublikowano 3 Września 2016 Material koszulki świetny ,nadruk wydaje sie być dobrym lecz czas pokaże byle rok wytrzymały rzecz jasna bez prania
Bartek Piękoś Opublikowano 5 Września 2016 Autor Opublikowano 5 Września 2016 Jakość koszulki wydaje się b. dobra. Czapeczka za to ma na czole zamiast zaokrąglonego kształtu, dość ostre, twarde załamanie, ale może się to jakoś ułoży. Dla innych zainteresowanych: szara czapeczka jest na tyle ciemna, że czarny nadruk na niej jest słabo czytelny. Szara koszulka jest jaśniejsza i tu kontrast jest lepszy. Ogólnie zadowolony. Dzięki Kuba.
qba Opublikowano 5 Września 2016 Opublikowano 5 Września 2016 Czapki w kopercie lekko nie miały, mam nadzieje że poczta ich nie połamała.
S.Papa Opublikowano 5 Września 2016 Opublikowano 5 Września 2016 Fruit of The Loom to klasyka . Połączenie błękitu z białym nadrukiem jest idealne, świetny kontrast. Tak samo czarny nadruk na czerwonej czapce jest taki, jaki powinien być, to znaczy jest DOBRZE!
Uszek Opublikowano 6 Września 2016 Opublikowano 6 Września 2016 Wczoraj dotarły. Fajne i nie połamane
young Opublikowano 6 Września 2016 Opublikowano 6 Września 2016 Jak jakość? Biel czapeczki biała ok Napis ok, zobaczymy jak całość wytrzyma. Całość delikatna co do faktury materiału ( gruba 100 % bawełna ). A co do wyglądu mnie w czapce - moje dzieci muszą się się przyzwyczaić do ojca w czapecce
Rekomendowane odpowiedzi