qba Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Niestety tak, dlatego takie przeboje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 ja jeszcze czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyra63 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Czopeczki do czego ... ? Haha Mariusz na Śląsku się chodzi w czopkach na głowie -nie chodziło mi o te doodb...icze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Ja czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Papa Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Doszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Ja również czekam i czekam ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Ja również czekam i czekam ...... Jutro będą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Lis Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 UROCZYŚCIE MOGĘ OZNAJMIĆ , DZIŚ ODEBRAŁEM KOSZULKI :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Ja również odebrałem dziękuje!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 I ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Czapeczka doszła ale dzieci mnie skrytykowały (!!) że nie te lata .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Jak jakość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 DOTARŁA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Material koszulki świetny ,nadruk wydaje sie być dobrym lecz czas pokaże byle rok wytrzymały rzecz jasna bez prania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Dziś do mnie dotarły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 5 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Jakość koszulki wydaje się b. dobra. Czapeczka za to ma na czole zamiast zaokrąglonego kształtu, dość ostre, twarde załamanie, ale może się to jakoś ułoży. Dla innych zainteresowanych: szara czapeczka jest na tyle ciemna, że czarny nadruk na niej jest słabo czytelny. Szara koszulka jest jaśniejsza i tu kontrast jest lepszy. Ogólnie zadowolony. Dzięki Kuba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Czapki w kopercie lekko nie miały, mam nadzieje że poczta ich nie połamała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Papa Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Fruit of The Loom to klasyka . Połączenie błękitu z białym nadrukiem jest idealne, świetny kontrast. Tak samo czarny nadruk na czerwonej czapce jest taki, jaki powinien być, to znaczy jest DOBRZE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uszek Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Wczoraj dotarły. Fajne i nie połamane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Jak jakość? Biel czapeczki biała ok Napis ok, zobaczymy jak całość wytrzyma. Całość delikatna co do faktury materiału ( gruba 100 % bawełna ). A co do wyglądu mnie w czapce - moje dzieci muszą się się przyzwyczaić do ojca w czapecce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi