Gość Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Mi pasują oba terminy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Pindral Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Dopasujemy termin do pogody acz zasadniczo pierwszy termin póki co jest wiążący. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Postaram się dopasować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Postaram się i ja dojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 jak pogoda dopisze bede na 100 % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Pindral Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Przed kaprysami pogody zabezpieczamy się terminem rezerwowym. Będzie dobrze. Przekazujcie Koledzy zaproszenia dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Proponuję temat założyć w imprezach;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 W zamyśle miały to być spotkania, raczej cykliczne (przeszkodziła kilkukrotnie pogoda), nie jednorazowe imprezy więc wątek zakończenia sezonu chyba tu pasuje. Tym bardziej że jest to zakończenie raczej symboliczne, bo zima może być łagodna (oby była ) i latanie będzie możliwe, jak w zeszłym roku, kiedy byliśmy na zamarzniętym jeziorze A propos, dzisiaj będę na lotnisku około 15-ej więc zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 U nas latanie się nie kończy, a imprezę pod szyldem "Zakończenie sezonu" zawsze miło odwiedzic;) Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 U nas latanie się nie kończy I o to chodzi Byłem, chwilę polatałem a raczej powalczyłem z wiatrem... Był Łukasz i Kuba Niestety żonka nie ujęła ich na foto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Pindral Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Darek nabija łapę. I o to chodzi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Będzie ktoś dziś po południu ??? Ja rano już zrobiłem oblot nowej maszyny, ale może jeszcze bym polatał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Dzisiaj po południu, bardziej pod wieczór, też planujemy wyskok na lotnisko jak by ktoś miał ochotę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Pindral Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Kurde arbajt arbajt arbajt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 arbajt arbajt... Robota to głupota ale niestety konieczna... Jeszcze zgramy swój czas wolny Szkoda tylko, że ogólnie nie ma za bardzo odzewu ze szczecinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Pindral Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Szkoda tylko, że ogólnie nie ma za bardzo odzewu ze szczecinka No niestety. Kilku kolegów nie zagląda na forum, niektórzy są,"samotnymi wilkami". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Disiaj pogoda w miarę i znowu polatane troszkę z rana byliśmy na lotnisku, po obiedzie na łące za "Zachodem". Fajnie było... Darek robił jakieś fotki to może coś wrzuci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Dokładnie, pogoda ładna była i szkoda by nie polatać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Pindral Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Kurczę ???? A ja jak zwykle z partyzanta (dlatego nie pusalem wczesnuej) byłem od 14. Lotniska nie ukradli ???? jest ładnie. Sporo samochodów i żywych torped... Super zabawa ze zrzutem spadochroniarza z modelu. Zadanie polega na tym aby uwzgledniwszy kierunek i siłę wiatru dokonać desantu w takim miejscu aby skoczek przyziemił jak najbliżej nas. Mega zabawa! DO ZOBACZENIA W NIEDZIELĘ! Gdyby wiało zabieram latawce i auto. ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Prognoza pogody na niedzielę : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi