Rafal B. Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Można jak najbardziej. Na stronie www.f3k.pl jest więcej informacji o Pucharze Mazowsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Wie ktoś może czy da się tam wjechać autem które ma dość nisko przód? Po polnych dróżkach nie ma problemu o ile ni ma w nich kolein , dziur i spadków z dużym kątem. Będę wdzięczny za odpowiedz bo sie okaze ze zapakuje moją drugą połówkę i sie okaze ze nici z tego wyjdą. Mam nadzieje ze wstęp dla kobiet nie jest wzbroniony? Bo chcę by się napatrzyła i może się przekona do mojego hobby. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Mam nadzieje ze wstęp dla kobiet nie jest wzbroniony? Bo chcę by się napatrzyła i może się przekona do mojego hobby. Dla tego jakże ważnego powodu możesz ją zabrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 No powod wazny , chyba nikt nie lubi jak mu kobita suszy głowe ze znowu dłubiesz w tym styropianie , znowu klejem śmierdzi , spodnie sobie kup a nie jakieś zabawki kupujesz itp itd. Myślę że żonaci koledzy wiedzą o czym mowa. A jak się napatrzy to może jeśli już nie łyknie bakcyla ( są w ogole kobiety w modelarstwie rc ? ) to przynajmniej bedzie patrzyła bardziej przychylnym okiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Hmm zobacz na forum Alexa. Tam jest zapisana jedna kobieta (żona modelarza) i nawet lata easy gliderem i ESA np: http://forumrc.alexba.eu/ipw-web/bulletin/bb/viewtopic.php?t=9661&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Norbercie pociesze Cie. Moja przyszla ex żona stwierdzila ze jestem duzym dzieciakiem ktory bawi sie w samolociki. Pewnej pieknej niedzieli wzialem ja na lotnisko, uzbroilem w aparat - mowie - a noz sie przekona i da mi spokoj. Coz sie okazalo... juz na lotnisku stwierdzila ze teraz musze kupic sobie szybowiec bo one tak dostojnie i fajnie lataja. Malo tego! Zaczela na lotnisku, gdy siedzielismy sobie na trawce, wymyslac gdzie modelarnie w naszym przyszlym mieszkaniu zrobic. A do klejenia, szlifowania itd. to pywnice zaadoptuje. ZAKOCHALEM SIE PONOWNIE. Tobie rowniez takiej reakcji zycze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 No koledzy może aura do zdjęć nie była momentami idealna ( mgła itp ) ale jeśli ktoś chce zobaczyć urywki tego co się działo na lotnisku to zapraszam: http://picasaweb.google.pl/norbert.kaminski/LotniskoKoczargi27WrzeNia2008# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Norbert dzięki za zdjęcia :-) Swoją drogą muszę przyznać ze dawno nie zaznałem takiej organizacji i gościnności. Mam nadzieje, że za rok również będzie dane mi tam zagościć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Zdjęć było więcej ale niestety mały problem z obiektywem sporą część wykluczył. Na szczęście problem usunięty więc z następnych okazji będzie więcej :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M61 Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Kilka zdjęć z zawodów . http://picasaweb.google.pl/MarekNowosad/KoczargiZawodyDLG27092008#slideshow/5251476314023834930 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 30 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Rafał, dzięki za dobre słowo. Miło mi. Ze strony organizatorów chciałbym podziękować Wszystkim za przybycie. Pilotom, zawodnikom, trenerom, a przede wszystkim kibicom i obserwatorom. Mam nadzieję, że choć w jednej osobie zaszczepiliśmy ducha DLG i za rok będzie już zawodnikiem. A my dołożymy wszelkich starań, żeby przyszłe zawody były jeszcze fajniejsze niż w tym roku! Dzięki PS. Na oficjalnej stronie lotniska w Koczargach pojawiło się kilka zdjęć: http://koczargi.waw.pl/galeria.cfm?id=85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.