Geralt Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Grzecznościowo umieszczam prośbę osoby - artysty: Dzień dobry! Szukamy bohatera do tegorocznego spotu promującego festiwal filmów niezależnych Ars Independent (http://arsindependent.pl/pl/). Poszukujemy pasjonaty/modelarza, który ma pokaźną kolekcję wykonanych modeli. Szukamy wnętrza może to być pokój, magazyn, garaż... Szukamy osoby ze Śląska lub okolic (małopolskie, opolskie). Ale jak będzie trzeba to pojedziemy i dalej. Spot będzie kręcony w technologii 360 st. (efekt jak tu https://www.youtube.com/watch?v=jszqqtS-M-4), czyli oglądający będzie widział całe wnętrze (przesuwając myszką na youtubie, tabletem lub telefonem), a nie tylko wycięty kadr.Dlatego zależy nam na wnętrzu, w którym znajduje się spora kolekcja modeli, w środku stałby bohater, ich autor.Nie znamy się na terminologii i podziałach w tej dziedzinie. Po prostu szukamy zapaleńca, który wykreował swoją pasją przestrzeń dookoła siebie. I żyje w jej otoczeniu.W poprzednim roku do spotów zaprosiliśmy pszczelarza, człowieka magnesa i kulturystę. Festiwal Ars Independent promuje kino offowe, niezależne, takie na przekór. Dlatego w spotach przedstawiliśmy bohaterów, którzy przekroczyli jakąś granicę: strachu, fizyki... https://www.youtube.com/watch?v=-rqMoVqJlZ4W tym roku chcemy pokazać bohatera z pasją, takiego który poświęcił się idei, która może nawet nim zawładnęła. I przełożyło się to na wnętrze w którym żyje. Jesteśmy niezależnymi filmowcami. ... Jeżeli ktoś zechciał by wspomóc proszę o kontakt do mnie na PW, ja już dalej poprowadzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Modelarnia Braun Stalowa Wola Byłem raz na serwisie u tego Pana to się za głowę złapałem ile tego jest, A powiedział że w domu to ma dopiero wystawe, myślę że warto się do niego odezwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geralt Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Dzięki Crazy, przekażę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayster8405 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Może nasz forumowy kolega Motylasty !!!!??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Albo Henio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geralt Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Dziękuję Panowie, Tomku myślisz o Panu Henryku z Sosnowca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Oczywiście, nasz moderator, świetny modelarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 No musiałbym modelarnię posprzątać I modele poupychać na stojaku. A trochę tego jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geralt Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 No musiałbym modelarnię posprzątać I modele poupychać na stojaku. A trochę tego jest. Z tego co wiem to chyba chodzi o to by tego trochę było . Poza tym artysta z artystą może się lepiej dogada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Oki , jutro zrobię ...... foty modelarni celem sprawdzenia czy się nadaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 I pewnie trzeba załatwić nowe szpilki modelki... tzn. modelarskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Foty tu ( na samym dole artykułu ) : http://motylasty.blogspot.com/p/warsztat.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geralt Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Tomku, ale ta meblościanka ma już wiek muzealny Utrzymana naprawdę w super kondycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Bo to jest model tej meblościanki o której myślisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geralt Opublikowano 30 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Dzięki Panowie za pomoc. Niestety, a może stety wybrano kogoś innego. Kogo można zobaczyć na Polecam oglądanie żonom, które narzekają na nasze zajęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Tak to już jest z tymi filmowcami. Tomek się nasprzątał, a teraz jak ten ch.. z tym posprzątaniem został. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Pewnie do dzisiaj niczego nie może znaleźć ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Czas odreagować i radośnie ten porządek zabałaganić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 OO dziady a ja na te okoliczność drugą modelarnie zrobiłem Qrde fajne te kolejki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 A więc troszkę zabałaganię. H0 ćwiczyłem z synkiem (dla synka ?) wieki temu, CSH była mi bardzo bliska w tym temacie, a i koleżanka-małżonka partycypowała w tymże przedsięwzięciu, przywożąc to i owo z DDR-owa. Szczególnie, kiedy taszczyła transformator regulujący prędkość tychże. Domki i stacyjki także z gotowych elementów kleciłem. I było to dokładnie tak samo, jak z tymi dzisiejszymi "gotowcami" z CPR rodem. Żadnej lokomotywki nigdy samemu od podstaw nie zbudowałem i niedosyt jakowyś stałe uwierał. Kiedy latające "gotowce" made in Vietnam szykowałem, także ten stan ducha się objawiał. I wreszcie pomogło własne budowanie od podstaw, czego z pełną satysfakcją spełnienia zacząłem wreszcie doświadczać i którego to uczucia życzę tym, którzy nadal składają "gotowce". Zrobić samemu i się radować. To jest to... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi