robraf Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 mam maly problem : mianowicie w jednej z ladowarek ( mam ich 2szt) niemoge przełączyc funkcji auto na manual a drugiel z manual na auto w tej co jest auto po rozpoczęciu ladowania ( po 5sekundach) wyswietla się napis break down o co chodzi? czy tez macie takie objawy w swoich ladowarkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Nie mamy takich objawów. Co to znaczy że nie możesz przełączyć na auto/manual? Kombinacja przycisków nie działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 a co dokladnie mam wcisnąć bo w instrukcji jest tylko strzałki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Jak miga wartość prądu należy jednocześnie wcisnąć strzałki i przytrzymać, wtedy zmienia się tryb auto/manual. Tyle że trzeba to zrobić z wyczuciem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtk Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 fajna ładowarka niedawno ją nabyłem. rozsądna cena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrixD Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Może bys sie z nami podzielil opiniami i radami. Też mam zamiar taka ladowarke sobie sprawic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtk Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 podzieliłem się wyżej... nic więcej nie mam do powiedzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziblyy Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 a ja mam mały problem z tą ładowarką jakiś czas temu bardzo pięknie poszedł z niej strzał i już prawie nie działa znaczy tak da się ją włączyć ustawić wszystko i tak w ogóle poruszać po menu ale nie da się rozpocząć ładowania jak chce je rozpocząć to zaraz wychodzi komunikat ze niema połączenia z pakietem otworzyłem ją i widzę a raczej nie widzę dużego kawałka jednego scalaka znajduje się on zaraz za gniazdem gdzie się podłącza termometr i mam małą prośbę jak ktoś by mógł mi podać to co jest na nim napisane mi wiadomo tylko ze ma 8 nóżek i jest na smd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 a moze gwarancja? choc juz otworzyles... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziblyy Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 ona jest już raczej po gwarancji a zresztą nie wiem bo ja własciwie ją odkupiłem od znajomego i po prostu mi padła po jakimś czasie na obudowie nie było zresztą plomb więc czemu nie otwierać myślę że po wymianie tego scalaka sprzęt będzie działał tylko gdybym miał jego nazwę :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziblyy Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 mtk, witam mam do ciebie małe pytanie na forum pisałeś że masz ładowarkę turnigy 6 i mam takie małe pytanie czy mógł byś mi pomóc w jej naprawie a mianowicie na początek zapytam czy możesz zdjąć z niej obudowę czy nie ma plomb jeśli tak to bym był bardzo wdzięczny za danie mi informacji o pewnym elemęcie na płytce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtk Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 nie chce stracić gwarancji. sorry ale nie moge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Wygląda że jest to tranzystor polowy z kanałem P o oznaczeniu 4407. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 ona jest już raczej po gwarancji a zresztą nie wiem bo ja własciwie ją odkupiłem od znajomego i po prostu mi padła po jakimś czasie na obudowie nie było zresztą plomb więc czemu nie otwierać myślę że po wymianie tego scalaka sprzęt będzie działał tylko gdybym miał jego nazwę :/ wiesz... jakos pamietam pojawienie sie tej ladowarki na UH... i nie sadze zeby byla po gwarancji... ale jako ze juz ja otworzyles... to nie ma o czym mowic... mysle ze przemek_pc Ci pomoze w sprawie naprawy... powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Kilka napraw gwarancyjnych Turnigy i iMaxów B6 wykonałem, zwykle leciał tranzystor na wejściu albo wyświetlacz szwankował. Ten tranzystor z kanałem P o którym mowa pracuje w układzie przetwornicy napięcia i z taka usterką się jeszcze nie spotkałem. Cóż, całe życie człowiek się uczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabanosik Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Mam pytanie czy do tej ładowarki (Accucel-6) wystarczy taki zasilacz ? Narazie będe ładował Lipole więc przy nich styknie, ale czy z Waszego doświadczenia wynika że może być za słaby czy brać taki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Nie jestem jej posiadaczem ale zasilacz Ci starczy.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabanosik Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Upewnij się tylko czy dokupisz do niego w rozsądnej cenie przewód zasilający bo komplecie nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrixD Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Mam pytanie. Ostatnio zamowiłem z kolega tą ładowarke i rożne inne potrzebne rzeczy z UH. Paczka nas wyszła okolo 140$ a waga to okolo 800g. Czy jest możliwość abysmy dostali CŁO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.