Bartek Piękoś Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 https://www.youtube.com/watch?v=BaNZzUg5Opg Edit:Tak sobie oglądam i momentami ujęcia jak z Blade Runnera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 27 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Lądują opadając na spadochronie. Najfajniejsze jest to, że sterowanie odbywa się całkowicie poprzez odpowiednie ułożenie ciała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 No to czas na barierę dźwięku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 28 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Ja jestem ciekawy czy/kiedy będzie to dostępne dla Klientów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Ja jestem ciekawy czy/kiedy będzie to dostępne dla Klientów Pewne. Za 10 000 $ na przykład + ubezpieczenie na życie. A tak poza tym : jak prędko mógł lecieć minimalnie ten samolot, któremu towarzyszyli ? 400 ? 500 ? Zdaje się, że dość żwawo go wyprzedzali, a wysokość nieduża. I główek im nie urwało ? Już w okolicy 300 nieumiejętne uniesienie dwóch paluszków (w rękawicy) z kierownicy może zaskakująco skończyć się "zdjęciem" z motocykla - siła jest naprawdę duża. A rośnie do kwadratu z prędkością... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Dubai to daje możliwości !!! muszę sie wybarć na te Emiraty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 No ładnie się bawią chłopaki patrząc po necie , to widać że każdy chce latać na własną rękę a że technologia poszła do przodu to i wynalazków więcej Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 A tam... Latać, ogłuszony szumem wiatru, rykiem turbiny i miotany turbulencjami. Co to za przyjemność? Przywiązać sobie kilkaset baloników do szelek, wiatraczek na baterie, jako napęd i ster i suniemy nad lasem, podziwiając widoki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi