cZyNo Opublikowano 10 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Latamy bardzo niepoprawnie politycznie, ponieważ większość z nas latała niemieckimi - bo są najszybsze.Tylko mniejsza część latała też Polskimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Jurek, widziałem komentarz, chyba Kamila, źe Antek dostał karę za przekroczenie prędkości. O co tu chodziło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 10 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Nie prędkości, tylko przekroczył linie bezpieczeństwa. Za to jest 100 pkt kary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 10 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 No a wracając do modeli to ja i Antek całe zawody lataliśmy Freestylerami 5. Kamil tez, do czasu gdy go nie uszkodził przy lądowaniu. Potem latał Vertigo do czasu gdy go nie rozbił a potem Respectem. Leszek nie wiedzieć czemu ciagle Respectami, do czasu aż ich seryjnie nie rozwalił. Potem juz nie latał ;( Na zawodach F3F można używać tylko trzy modele przez ich cały okres trwania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Modele i sprzet wszytkich zawodnikow: http://www.rc-network.de/forum/showthread.php/512756-F3F-Weltmeisterschaft-2016-in-D%C3%A4nemark/page15 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Świetne zestawienie ,można wiele podglądnąć . Dzięki Wiesiek za link ! . Jurek zawsze oszczędny w takich informacjach . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 15 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Bo link pojawi sie ostatnio I to pierwsze takie szczegółowe zestawienie Ever Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-a Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Jurek nie latasz juz Respectem. To naturalna zawodniczo-sprzetowa ewolucja czy ten model nie daje juz rady na poziomie MS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 16 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Respect dawał by radę. Uwielbiam latac Respectem. Ale wygodniej mi z lenistwa i innych względów, na zawody wozić sie Freestylerami. Mam serie 3,4 i 5 i w zależności od miejsca, siły wiatru i innych uwarunkowań mogę wybrać model który wydaje mi sie najbardziej optymalny. Zreszta najszybszy lot Leszka Respectem na MŚ był szybszy niż najszybszy mój Freestylerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi