Grifon Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Jeśli taki temat już istnieje to niech Szanowny Moderator przenosi... Z nas dwóch tylko Mateusz polatał ja połamałem dwa śmigiełka podczas oblatywania nowego modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hellios81 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Czy to lotnisko jest czynne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Tak, ale mało uczeszczane, w niedzielę obowiązuje zakaz latania spalinami. Jest jakaś składka, ale nawet nie wiem kto jest właścicielem. Próbuje tam pojechać od trzech miesięcy, ale zawsze coś wypadnie a jak jest możliwość to pogody nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Cześć, Wracam po dłuższej przerwie do modeli RC (zeszły sezon stracony z powodu kontuzji prawej ręki) i chciałem zapytać, czy Bojano dalej jest "aktywne" jak parę lat temu czy już raczej nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras 11 Opublikowano 2 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Cześć, Wracam po dłuższej przerwie do modeli RC (zeszły sezon stracony z powodu kontuzji prawej ręki) i chciałem zapytać, czy Bojano dalej jest "aktywne" jak parę lat temu czy już raczej nie? Marcin jezeli interesuje ciebie powazne latanie to zapraszamy na nasze lotnisko Kazimierz , tam mozesz latac do bolu i bez stresu ze ktos ciebie przegoni jedyny warunek to stosowac sie do regulaminu i wniesc coroczna oplate w wysokosci 250 zlotych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 4 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Irek rozumiem że chodzi o Kazimierz pod Rumia? Da sie tam wystartowac małymi modelami (mała średnica kółek) możesz cos wiecej naisac, a najlepiej zapodac jakies zdjecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras 11 Opublikowano 5 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Irek rozumiem że chodzi o Kazimierz pod Rumia? Da sie tam wystartowac małymi modelami (mała średnica kółek) możesz cos wiecej naisac, a najlepiej zapodac jakies zdjecia.Tak chodzi o to lotnisko , trawe kosimy regularnie ale jest to teren torfowy wiec nawet jak ja skosimy to i tak jest gesta wiec moga byc problemy ze startem na bardzo malych koleczkach mysle o takich 4/5cm wieksze sobie radza bo juz byly modele ktore mialy srednice 6/10 cm i startowaly . U nas niema zakazow latania spalinami aby tylko nie nad wioska i nie po 20 godzinie , jest nas szesciu wiec tloku niema a i nie zdazylo sie chyba zeby wszyscy na raz byli na lotnisku . Warunki sa dwa tak jak wspomnialem a mianowicie podstawowy to regulamin i zasady bezpieczenstwa oraz oplata roczna w wysokosci 250 zlotych poniewaz pola ktore zajmujemy sa dzierzawione od rolnikow . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 5 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 To przyjade na zwiady, ostatnio w chwarznie panie z pieskami mnie zdenerwowały, nic do nich nie mam, ale trzeba na nie uważać, co obniza komfort latania. W Bojanie znowusz zabudowania, samochody, no dzikich plaż juz nie ma. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 21 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Kto jest właścicielem lotniska w Bojanie ? Wygląda na to, że bede tam zaglądał czesciej i w związku z powyższym chciałem uregulować płatności za kożystanie z niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgr Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 To w ogóle czynne jest jeszcze, nie powstało tam multum domków jednorodzinnych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termos Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Lotnisko w Bojanie ma sie dobrze i po malej revitalizacji powinno wrocic do zycia..Caly czas czekam na pojawienie sie wlasciciela.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgr Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 W dniu 27.05.2020 o 00:06, Termos napisał: Lotnisko w Bojanie ma sie dobrze i po malej revitalizacji powinno wrocic do zycia..Caly czas czekam na pojawienie sie wlasciciela.. Dzięki za info, jak byś wiedział coś więcej, daj znać. Chętnie uczestniczył bym w życiu (polatać, pokosić ) tej miejscówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termos Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Mieszkam sto merow od lotniska...Odezwij sie jak bedziesz chcial cos polatac... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi