young Opublikowano 13 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Tym to bym sie wcale nie przejmował. Jesli na obu jest tak samo. Ok , jest symetrycznie. Dźwignie lotek są w zestawie wycinane na ploterze CNC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Działa to działa. Teraz to juz wszystko tym jakimś ceence wycinają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Działa to działa. Teraz to juz wszystko tym jakimś ceence wycinają Napęd lotek to klasyka - wprost z SuperGee. Jest jaki jest, aby słabsze serwa sobie z nim radziły. A, że na CNC - to nie dziwne. Maszyna jest chłodzona woda, ja Colą zero. Jakbym ciął włośnicą to by drożej wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 14 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Dzisiaj wyciołem otwór w kadłubie pod wyposażenie. Strasznie to wszystko mocno specyficzne i wysublimowane. ... Myślę nad zrobieniem półki pod serwa, chociaż w instrukcji jest tak trochę na skróty tzn: klej (dużo) i do boku kadłuba. Ja zrobiłem przymiarki pod półkę (wzornik) i zastanawiam się który wariant wybrać? W moim serwa są głębiej w kadłubie i ma to parę zalet a wagi praktycznie nie przybędzie. No i jest bardziej "poprawnie". Poniżej fotka. Koledzy kurde jak wy to montujecie w tak małych przestrzeniach !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Jak mi sie chce to robię półkę. Nawet z balsy daje radę. Nie masz odbiornika 4-6cio kanałowego? Do DLG warto dać mniejszy. A który wariant? Który Ci sie bardziej podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 18 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Docelowo w modelu chcę mieć altimetr wobec tego proszę o pomoc jaki kupić (gotowy, bez konieczności programowania z prostym softem na PC). Ten http://www.hyperflight.co.uk/products.asp?code=ALTIS-V4-PLUS&name=aerobtec-altis-v4-f5j-start-height-recorder-and-flight-logger wygląda profesjonalnie, ale czy są troszkę tańsze ? a może ten z hobby kinga http://hobbyking.com/en_us/hobbykingr-tm-altimeter.html ??? Może ktoś coś doradzi, proszę ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2f Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Wstrzymaj się z zakupem jakiś miesiąc lub dwa. Robi się soft do nowego alti metra. Będzie znacznie tańszy. I do tego będzie miał opcję autodestrukcji ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi