sbogdan1 Opublikowano 10 Lipca 2017 Opublikowano 10 Lipca 2017 Świetne ujęcie , ostatni lot ... dzięki Zbyszku
Goodman Opublikowano 10 Lipca 2017 Opublikowano 10 Lipca 2017 Witam!!Kilka moich : https://goo.gl/photos/Kq3VtsvVXpBbkU5WAOraz Facebook - Żar Piknik 360° https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1721872641174267&set=a.207285699299643.58417.100000546446593&type=3&theater 1
sbogdan1 Opublikowano 10 Lipca 2017 Opublikowano 10 Lipca 2017 Czyli czas na zmiany na lepsze. hehe pewnie tak... No cóż 4 lata służył bezawaryjnie nalot spory ,,0,, kreta. Niestety w starciu powietrznym z ,,żyletką z węgla,, nie miał szans.
PilotM Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Opublikowano 10 Lipca 2017 Witajcie, Dziękuję wszystkim za przybycie i przemiłą atmosferę jaką tworzyli. Wszystkich zapraszam za rok na Piknik Modelarski Żar 2018 - zgodnie z zaproszeniem Prezesa Wojciecha. Byliście wspaniali, pokazaliście wspaniałe modele oraz umiejętności pilotażu. Dyskusje i wymiana doświadczeń, spotkania znajomych - to druga strona tego Pikniku, która często jest ważniejsza niż latanie pozwala nam odpocząć pozostawiając gdzieś z boku wszystkie inne sprawy. Życzę dalszego wypoczynku wakacyjnego, nowych modeli i siły do ich budowy. Widzimy się za rok w Lipcu na Pikniku Żar 2018 Załączajcie zdjęcia i filmy będzie co wspominać wieczorami. W razie pytań służę pomocą pod tym adresem rc.sroka@gmail.com Pozdrawiam Marek 1
zbipok Opublikowano 11 Lipca 2017 Opublikowano 11 Lipca 2017 Jeden z lotów FPV w całości , wspólne latanie z Bogusławem. 1
sbogdan1 Opublikowano 11 Lipca 2017 Opublikowano 11 Lipca 2017 Zbyszek dzięki za wspólny lot, oraz podziękowania za udostępnienie mi Twojej maszyny FPV z możliwością podziwiania widoków on line prosto z przestworzy. Było super.Można naprawdę nieźle odlecieć...
Goodman Opublikowano 12 Lipca 2017 Opublikowano 12 Lipca 2017 Świetne ujęcie .... Ja to czekam z niecierpliwością na Twoje fotki ! Bo jak zawsze są wyjątkowe
sbogdan1 Opublikowano 12 Lipca 2017 Opublikowano 12 Lipca 2017 Ja to czekam z niecierpliwością na Twoje fotki ! Bo jak zawsze są wyjątkowe Robert dziękuję bardzo za uznanie, cieszę się że Ci się podobają, przynajmniej mam dla kogo się sprężyć z edycją zdjęć. Będą z pewnością, jest tego dość sporo, po takiej imprezie wychodzi ok 2 tysiące fotek. bowiem zawsze robię seriami potem trzeba to przejrzeć i zrobić przesiew,często jest 6 kadrów identycznych więc trochę jest z tym roboty. Po tych dwóch ,dniach ,,orania,, z dwoma kilogramami w łapie mam wstręt do sprzętu foto , fotografii i wszystkiego co z tym związane więc muszę nieco ochłonąć i odreagować od tego wszystkiego. Tak wiec proszę o cierpliwość, utworzę galerię podlinkuję i udostępnię. Pozdrawiam Cię Robert.
Kristoferbp Opublikowano 12 Lipca 2017 Opublikowano 12 Lipca 2017 Świetna impreza. Uczta dla oka i ducha 1
zbipok Opublikowano 14 Lipca 2017 Opublikowano 14 Lipca 2017 Kolejny film: https://www.youtube.com/watch?v=COoxOrMSGEo
Marek_Spy Opublikowano 14 Lipca 2017 Opublikowano 14 Lipca 2017 Robert dziękuję bardzo za uznanie, cieszę się że Ci się podobają, przynajmniej mam dla kogo się sprężyć z edycją zdjęć. Będą z pewnością, jest tego dość sporo, po takiej imprezie wychodzi ok 2 tysiące fotek. bowiem zawsze robię seriami potem trzeba to przejrzeć i zrobić przesiew,często jest 6 kadrów identycznych więc trochę jest z tym roboty. Po tych dwóch ,dniach ,,orania,, z dwoma kilogramami w łapie mam wstręt do sprzętu foto , fotografii i wszystkiego co z tym związane więc muszę nieco ochłonąć i odreagować od tego wszystkiego. Tak wiec proszę o cierpliwość, utworzę galerię podlinkuję i udostępnię. Pozdrawiam Cię Robert. Ja też czekam oblizując bo nie mogłem przyjechać Kolejny film: https://www.youtube.com/watch?v=COoxOrMSGEo Dlaczego holujecie szybowca za ogon ? super filmik
wojcio69 Opublikowano 14 Lipca 2017 Opublikowano 14 Lipca 2017 Dlaczego holujecie szybowca za ogon ? Bo to australijski szybowiec i lata ogonem do przodu
Marek_Spy Opublikowano 14 Lipca 2017 Opublikowano 14 Lipca 2017 No a wiesz że nie pomyślałem ? myślałem ze na wstecznym zapalają ale już żartami nie będę zaśmiecał wątku
PilotM Opublikowano 15 Lipca 2017 Autor Opublikowano 15 Lipca 2017 Jak pamiętacie kupiłem model podczas Pikniku. W deszczowy dzień postanowiłem popracować nad modelem, do końca pozostało wykonać tylko tłumik i drobna kosmetyka lakiernicza, naklejki itp. Wymieniłem poszycie kadłuba, silnik, serwa i parę drobiazgów może za tydzień oblot? Tak wyglądał po zakupie z silnikiem kosiarki: 2
Rekomendowane odpowiedzi