herois Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 witam wszystkich ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Cześć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herois Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 to co tam jeszcze musze kliknac zeby miec mozliwosc pisania na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 A ja wiem ? A może tak wystarczy zaglądnąć w regulamin... II. POWITALNIA.Miejsce to przeznaczone jest do pierwszego "przywitania" się z innymi bywalcami forum, gdzie użytkownik pokrótce przedstawia swoją osobę, opisuje skrótowo dotychczasowe dokonania, doświadczenia i oczekiwania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herois Opublikowano 18 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 bylem juz w dziale regulamin, przywitałem się z ludzikami, no i nie kumam co mam zrobić jeszcze, to jest pierwsze forum na jakie się natknolem gdzie nie wiem co mam zrobić żeby być pełnoprawnym uczestnikiem, ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 19 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Zerknij na informacyjne PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herois Opublikowano 20 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Mam na imię Jacek i już jakiś czas temu zajmowałem się modelarstwem. Minęło jednak kilkanaście lat od tego czasu. Niestety albo i stety wiele się zmieniło. Zaczynałem od modeli na uwięzi, a aparatury to pojawiały się dopiero. Później oczywiście do RC też doszedłem ale wszystko oczywiście na spalinach. Elektryków nie bardzo było. Teraz bym chciał coś właśnie na elektryku zacząć ale ciężko narazie to wszystko ogarnąć. Sprzętu trochę się ma więc nie będzie dużego problemu powrócić. Ale dużo znowu nauki przede mną. Pozdrawiam z Reykjavik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Jacku, Witaj Serdecznie na Forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi