herois Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 witam wszystkich ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shock Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 Cześć . Link to comment Share on other sites More sharing options...
herois Posted November 6, 2016 Author Share Posted November 6, 2016 to co tam jeszcze musze kliknac zeby miec mozliwosc pisania na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shock Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 A ja wiem ? A może tak wystarczy zaglądnąć w regulamin... II. POWITALNIA.Miejsce to przeznaczone jest do pierwszego "przywitania" się z innymi bywalcami forum, gdzie użytkownik pokrótce przedstawia swoją osobę, opisuje skrótowo dotychczasowe dokonania, doświadczenia i oczekiwania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
herois Posted November 18, 2016 Author Share Posted November 18, 2016 bylem juz w dziale regulamin, przywitałem się z ludzikami, no i nie kumam co mam zrobić jeszcze, to jest pierwsze forum na jakie się natknolem gdzie nie wiem co mam zrobić żeby być pełnoprawnym uczestnikiem, ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shock Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 Zerknij na informacyjne PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
herois Posted November 20, 2016 Author Share Posted November 20, 2016 Mam na imię Jacek i już jakiś czas temu zajmowałem się modelarstwem. Minęło jednak kilkanaście lat od tego czasu. Niestety albo i stety wiele się zmieniło. Zaczynałem od modeli na uwięzi, a aparatury to pojawiały się dopiero. Później oczywiście do RC też doszedłem ale wszystko oczywiście na spalinach. Elektryków nie bardzo było. Teraz bym chciał coś właśnie na elektryku zacząć ale ciężko narazie to wszystko ogarnąć. Sprzętu trochę się ma więc nie będzie dużego problemu powrócić. Ale dużo znowu nauki przede mną. Pozdrawiam z Reykjavik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shock Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 Jacku, Witaj Serdecznie na Forum . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts