sebka34 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Gdzie tam,na spokojnie , dzisiaj spać juz ide . Święta za pasem, a i jutro do pracy trzeba iść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 W niedziele statek wypływa ne szerokie wody. Więc dostał bandere 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostry_gl Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Trudno uwierzyć, że to ten sam model, który kiedyś kupiłeś - gratulacje. Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 ...i czarnego Graupnera .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Czarny graupner zostanie jutro. Przetestowany . W maszynowni załoga zrobiła porządek z przewodami icałą elektroniką . Kapitan na statku można wyruszać w rejs:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Jak tam pływanie na nowych śrubach - jest poprawa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 2 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Witajcie Na nowych śrubach - jest około 1/3 więcej mocy i na wstecznym zeczął pływac. Silny wiatr spowodował wielkie fale na jeziorze co spowodowało praktycznie nie możliwe pływanie. Lecz człowiek jak to człowiek spragniony wody i zaryzykowałem co w efekcie końcowym zakończyło cie wywrotką. Na moje szczęście wiatr mialem w twarz i statek zepchnął wiatr odbyło sie bez strat. Muszę kupić granulat ołowiany okolo 1,5 do 2kg i dociązyć model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Fajnie , że śruby się sprawdziły ! Poza tym ,jak by to powiedzieć ..... " a nie mówiłem w poście 96 o 2 strony wcześniej .." Ale nic już nie truję - to cenne doświadczenie w dochodzeniu do ...własnych doświadczeń ! Powodzenia w dalszych bojach ze sprzętem pływającym ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 3 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Mówiłeś mówileś jestem tego pełni świadomy. I też tak zrobie Dzieki za dobre rady z śrubami . I pewnie nie bedzie to moja ostatnia jednostka pływające. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 To się bardzo cieszę ! Witamy w klubie wodno - powietrznym ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostry_gl Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Czy to mentor? Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 4 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Mentor masz na myśli Andrzeja - w pewnym sensie tak Model to faczej Fun Cube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Dobrze że nie "mędzior" .... Co do samolotu to zgadza się częściowo - Easy Cub ! Lata super ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 18 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Sebastian - jak tam rejsy wycieczkowcem na nowym zestawie śrubowym - są nowe doświadczenia ? Uchyl rąbka tajemnicy !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 18 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 W sobote bede pływał na chwile obecną są ławeczki dla turystów u tapicera. Stateczek dostał również radar co prawda jeszcze nie obrotowy ale to zostawiam na koniec razem z oświetleniem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 18 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 NO NIE MOGĘ - ŁAWECZKI U TAPICERA !!! Super !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 20 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Loże wróciły do tapicera zostały zamontowane i tak się prezentuje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Przy statku nadal sie coś dzieje. Dostał oświetlenie strrówki i przedziału pasażerskiego . Jutro nagram filmik jak działa mechanizm zwijaniakotwic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Statek w przyszłym tygodniu wypływa na rejsy z turystami więc zrobiłem oświetlenie zewnętrzne statku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi