PilotM Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Wszystko się zgadza tylko z cewki nie wystają żadne przewody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 ja swojego przerobiłem na zapłon elektroniczny i po kłopocie, ale Ty pewnie nie walczysz z nadwagą na dziobie . Paliłeś go już z przekładnią ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 ja swojego przerobiłem na zapłon elektroniczny i po kłopocie, ale Ty pewnie nie walczysz z nadwagą na dziobie . Paliłeś go już z przekładnią ? W sobotę myślę udać się na lotnisko i docierać. Myślałem nad przeróbką ale trochę żal nowe przerabiać, myślę że dam radę z tym co jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agadoskat Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Marek, jak sobie patrzę na youtube na filmiki z pracy tego silnika to wyraźnie widać, że tam jest jakieś wyjście na kill switch. np. albo tutaj https://www.youtube.com/watch?v=mlRl7P2HUvM Nie ma tam jakiejś zaślepki w tym aparacie zapłonowym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Temat rozpracowany należy przylutować przewód do cewki ( wystaje zaczep ) i po połączeniu z masa silnik gaśnie. Widac na zdjęciu niebieski. https://youtu.be/umNFf1OQ_xE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BINIU 98 Opublikowano 13 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Marku , mimo to, że dzisiaj 13-y i dość porywisty wiatr udało się oblatać Sopwith Pupa. Po 2 latach budowy widok nie do opisania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 23 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Gratulacje ja czekam na pogodę i lecę. Silnik dotarty i wyregulowany pozostało polecieć, muszę powiedzieć, że liczyłem na lepszą precyzję nowego silnika. Uszkodzona uszczelka pod gaźnikiem dała popalić bo kto by przypuszczał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 a kto pilotował model,, bo widzę że pilot zdezerterował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Uszkodzona uszczelka pod gaźnikiem dała popalić bo kto by przypuszczał. A mówiłem że coś z gażnikiem to twierdziłeś że to przecież nówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 23 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 A mówiłem że coś z gażnikiem to twierdziłeś że to przecież nówka Mam pecha bo zawsze jak kupie nowy to coś się dzieje masakra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BINIU 98 Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 a kto pilotował model,, bo widzę że pilot zdezerterował Pilot- poszedł na odprawę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 24 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 No to sie widzimy na Pikniku Żar 2018 - polatamy - będziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BINIU 98 Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Marku , jaka waga modelu do lotu , moja waga to 14,7 kg No to sie widzimy na Pikniku Żar 2018 - polatamy - będziesz? Model będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 24 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Marku , jaka waga modelu do lotu , moja waga to 14,7 kg Model będzie Sam model na odprawie? musi być z Pilotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi