laciaty Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Pierwszy lot modelu F15 eagle firmy freewing: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jetfan Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Pierwszy lot modelu F15 eagle firmy freewing Model super gratulacje, ale najlepsza jest szczęśliwa mina pilota po lądowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laciaty Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Dziękuję To mój pierwszy EDF więc miałem ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Po lądowaniu, mina pilota.... bezcenna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laciaty Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Po lądowaniu, mina pilota.... bezcenna Zeszło ciśnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Świetny start ,lądowanie prawie idealne gdyby nie trawka ,ogólnie znakomity filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laciaty Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Świetny start ,lądowanie prawie idealne gdyby nie trawka ,ogólnie znakomity filmik Dziękuje Nad lądowaniem trzeba popracować Zostaje tylko czekać na kolejne dni ze sprzyjającą pogodą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal81 Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 A jak udało Ci się skrócić dobieg w następnych lotach? Mam taką maszynę ale w Warszawie jestem skazany na zwykłą drogę asfaltową więc dobieg i zachowanie w trakcie dobiegu jest kluczowe dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi