semp Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 27-29 lipiec 2018 Warbirds 2018 zlot makiet wojskowych w Bobrownikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kpt.J-62 Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Witam wiem szanowni koledzy że na was zawsze można polegać serdecznie Pozdrawiam Pablo_433 no i niezawodnego Bartka_22 uszanowanie Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kpt.J-62 Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Witam przez to rozumiem że tym razem ciebie Adamie nie zabraknie serdecznie Pozdrawiam Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fly485 Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Witam i jako że mamy 2017 u schyłku to proponuję aby utworzyć listę imprez zbiorczo lecz już na rok 2018 Pozdrawiam wszystkich i do zobaczyska na Imprezach w 2018 r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Witam i jako że mamy 2017 u schyłku to proponuję aby utworzyć listę imprez zbiorczo lecz już na rok 2018 Pozdrawiam wszystkich i do zobaczyska na Imprezach w 2018 r Jak ja pisałem o tym stronę wcześniej to mnie wszyscy zlali ciepłym moczem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Tak myślisz Darek ?? zlali Cie wszyscy ? A może tak zamiast rzucać propozycję aby ktoś się tym zajął, sam utworzyłbyś temat...to takie proste i zamiast 2 bezsensownych postów stworzyłbyś jeden konkretny temat . Zdzicho jakoś bez problemu potrafił to zrobić... http://pfmrc.eu/index.php/topic/71875-pikniki-modelarskie-w-2018-zbiorczo/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Tak myślisz Darek ?? zlali Cie wszyscy ? A może tak zamiast rzucać propozycję aby ktoś się tym zajął, sam utworzyłbyś temat...to takie proste i zamiast 2 bezsensownych postów stworzyłbyś jeden konkretny temat . Zdzicho jakoś bez problemu potrafił to zrobić... http://pfmrc.eu/index.php/topic/71875-pikniki-modelarskie-w-2018-zbiorczo/ Wiesz co, nie o to chodzi, że nie mogę sam założyć, lecz o to, że zakładając jakiś temat pasowało by być na tyle odpowiedzialnym, żeby go na biezaco monitować i śledzić treści na nim pojawiające się, a ja tu zaglądam średnio raz na 2 miesiące z braku czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
semp Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Ostatnio rozmawialiśmy z kolegą Irkiem na temat odległości czasowych między większymi piknikami. Może byśmy ustalili jakieś terminy na przyszły rok.Warbird w Bobrownikach to ostatni tydzień lipca , piknik w Nowym Targu to ponoć pierwszy tydzień sierpnia . Tak sobie myślę , żeby trochę rozciągnąć to w czasie( co prawda warbird i Nowy targ to nieco różna tematyka latających modeli , ale).Może w czerwcu w Kąkolewie, początek lipca na Żarze, warbird w końcu lipca i w drugiej połowie sierpnia Nowy Targ ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi