young Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Na razie fotka bo film się obrabia. Przy - 17 i lekko pochmurnym niebie GPS dość długo się logował ale w końcu mój "żyrandol" poleciał. Tym razem dobiłem go montując 2 kamery. Masa zrobiła swoje, temperatura też więc czas lotu krótki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Hardcore W Kętach dzisiaj -21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarobest Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 U mnie tylko -15, ale też było latanie. Całkiem przyjemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 pakietu niczym nie owijam, ale zauważyłem że po krótkiej chwili jest wydajniejszy czyżby rozgrzewa się od poboru prądu na tyle że jest to odczuwalne przy tej temp ? (4S 5000mAh) przy takiej pogodzie frajda wielka z latania, tylko dobre rękawiczki i buty potrzebne Kamera GoPro 3 Black i gimbal 2 osiowy : A tak to wygląda z pokładu modelu z drugiej kamery (SJ700) bez gimbala : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabolo Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 przy takiej eksploatacji baterie szybciej wykończysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 przy takiej eksploatacji baterie szybciej wykończysz ale frajda i satysfakcja jest ważniejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 niedziela w południe: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi