robertus Opublikowano 15 Stycznia 2017 Opublikowano 15 Stycznia 2017 No może gabinet to przesada. Chciałem się zapytać czy macie taki swój kącik w stylu lotniczym i jak go urządziliście. Jakieś meble w stylu, plakat na ścianie, a może manekin w stroju pilota? Zdjęcia mile widziane.
Paweł Prauss Opublikowano 15 Stycznia 2017 Opublikowano 15 Stycznia 2017 No może gabinet to przesada. Chciałem się zapytać czy macie taki swój kącik w stylu lotniczym i jak go urządziliście. Jakieś meble w stylu, plakat na ścianie, a może manekin w stroju pilota? Zdjęcia mile widziane. U mnie zaczęło się tak:
AndrzejC Opublikowano 15 Stycznia 2017 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Moim zdaniem , ZMIEŃ słowo przewodnie, Nie lotnictwa , tylko " MODELARSTWA" i będzie OK. Drogi Pawle ( jeżeli mogę się do Ciebie tak zwracać, choćby z racji wieku). Każdy ma swój kącik wspomnień... U mnie w " bandziorni" w centralnym miejscu wisi specjalna tablica ze zdjęciami Kumpli , których cenię i na ICH doświadczeniach i wiedzy się wzoruję. Niektórzy z nich już odeszli na zawsze. A.C.
young Opublikowano 15 Stycznia 2017 Opublikowano 15 Stycznia 2017 W moim królestwie są widoki retro szybowców
Rekomendowane odpowiedzi