robertus Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 No może gabinet to przesada. Chciałem się zapytać czy macie taki swój kącik w stylu lotniczym i jak go urządziliście. Jakieś meble w stylu, plakat na ścianie, a może manekin w stroju pilota? Zdjęcia mile widziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 No może gabinet to przesada. Chciałem się zapytać czy macie taki swój kącik w stylu lotniczym i jak go urządziliście. Jakieś meble w stylu, plakat na ścianie, a może manekin w stroju pilota? Zdjęcia mile widziane. U mnie zaczęło się tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Moim zdaniem , ZMIEŃ słowo przewodnie, Nie lotnictwa , tylko " MODELARSTWA" i będzie OK. Drogi Pawle ( jeżeli mogę się do Ciebie tak zwracać, choćby z racji wieku). Każdy ma swój kącik wspomnień... U mnie w " bandziorni" w centralnym miejscu wisi specjalna tablica ze zdjęciami Kumpli , których cenię i na ICH doświadczeniach i wiedzy się wzoruję. Niektórzy z nich już odeszli na zawsze. A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 W moim królestwie są widoki retro szybowców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi