Nikt Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 PRZED, czy już PO lataniu na poważnie ? Ani PRZED ANI PO. Cztery kolejki? to czysty przypadek jak w lotto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Sztuką jest pójść i wysłać zakład A jak ktoś w domu siedzi i kolektury nie odwiedza to g... wie Z Macieja robi się szpec pokroju kamyczkowego Ja niedowiarkom zawsze powtarzam, ze trzeba umieć maksymalnie wykorzystać to co daje los, a jak nie daje, to jak najmniej spieprzyć. I wtedy jest nieźle. Tak latają koledzy z zagranicy, którzy czy to jest loteria czy nie zawsze są w czubie. A ja ich tylko podglądam i staram się nieśmiało naśladować. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 17 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Ani PRZED ANI PO. Cztery kolejki? to czysty przypadek jak w lotto. Masz rację ! 29 przede mną, to też czysty przypadek... 15 za mną, to już jednak NIE ! Proponuję, nie pie... po internetach, tylko zabrać sie za latanie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin668 Opublikowano 17 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Na spokojnie Piotrze ,mów lepiej jak prawie mój model ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 17 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Pewnie rozbity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin668 Opublikowano 25 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 No i stało się Respect jest już u mnie, wielkie podziękowanie LESZKU ,model jest śliczny, Pozdrawiam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 25 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Ślicznym złe się lata. Dobry i szybki musi być bity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin668 Opublikowano 25 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 he he he to wszystko zależy od pilota i % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 25 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Nie. Tak jest. I tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 26 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 he he he to wszystko zależy od pilota i % Weź Ty lepiej jakieś ustawienia pod Graupnera sobie ściągnij, bo ja Ci tego gównianego radia programować od zera nie będę Nie. Tak jest. I tyle Jest walony, bez obaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin668 Opublikowano 27 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Piotrze będzie % to i ustawianie będzie łatwiejsze a może i Jurek pomoże w ustawianiu i nie tylko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 27 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Ustawienia robi się prosto. Latasz intensywnie 3-4 lata a potem zaczynasz rozumieć. Siebie i model. I już. Każde inne ustawienia są nieidealne Piotr jako jeden z niewielu tez to zrozumiał. A..i lata się lepiej bez procentów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 27 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 ,model jest śliczny, To dawaj foty coś to zamówił . A po jakimś locie, jakiś filmik . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter. Opublikowano 31 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Filmik będzie ale z czego innego. Ostatnie wspólne loty na Małej Hałdzie. https://youtu.be/2i2pXtdI2t0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 27 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Wracając i odświeżając temat z moim Respectem zamieszczam filmiki z wakacyjnych lotów na Mechelinkach i w okolicach Krynicy Morskiej (pomiędzy Krynicą a Piaskami) Model w mojej ocenie lata coraz lepiej ,może to zasługa iż męczę go już prawie drugi sezon,może fakt że jednak nic na siłę i czasem trzeba poczekać na efekty . Pierwszy raz lataliśmy w okolicy Krynicy i warunki są tam znakomite -niewielkie wydmy,dzikie plaże ,równy ,stały wiatr od otwartego morza ok.6-8 m/s i ponad 3 kilowe modele latały ,bimbały rewelacyjnie ,a to wszystko z wysokości 3-4 metry... Surowe filmik bez obróbki,komentarze niewybredne są jakie są . Na dzień dobry foto ja z Marcinem -niestety mimo upału ja opatulony ze względu na fakt iż dopadło mnie nieprzyjemne choróbsko ... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Trochę przykro ale jednak to nastąpiło ...Respect poleciał do innego właściciela, nie w Polsce ... Pewnie będzie kolejny, choć nie w najbliższym czasie - na razie Toxic będzie dzielnie zastępował Respecta. Generalnie jak sugeruje tytuł tematu- początki f3f na poważnie -jednak mnie to nie zauroczyło... sporo czynników się na to złożyło by latanie na zboczu traktować czysto rekreacyjnie co też będę intensywnie czynił bo frajda jest - zawodniczo od przypadku do przypadku... Podsumowując ten czas z Respectem śmiało mogę stwierdzić iż model lata znakomicie, ma potencjał do wygrywania zawodów,jest znakomicie wykonany a kontakt z producentem jest wyśmienity -porady, części .Polecam zdecydowanie jako alternatywę 'kosmicznie" drogich modeli innych producentów...Dla osoby chcącej wejść w profi latanie na zboczu to model marzenie . Temat zostaje otwarty bo kiedyś, tak po cichu liczę na wielki come back z Respectem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 A u mnie zawsze Respect stoi a jak trzeba to i lata. Od pierwszego seryjnego... jakoś głupio było by bez niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 No tak szczerze to jest mi trochę głupio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Spoko. Bywa. Nie można mieć wszystkiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 a u mnie ten jedyny respekt ciagnie do wody i co mu zrobić inne grzeczne a ten rozpocząl od nauki plywania po przez kartę plywacką a po jeziorsku 2 tygodnie plywania zdobył "RATOWNIKA"...i jak lata tylko pilot musi się szkolic ale co rok lepiej nie do sprzedania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi