Nikt Opublikowano 15 Maja 2018 Opublikowano 15 Maja 2018 PRZED, czy już PO lataniu na poważnie ? Ani PRZED ANI PO. Cztery kolejki? to czysty przypadek jak w lotto.
cZyNo Opublikowano 15 Maja 2018 Opublikowano 15 Maja 2018 Sztuką jest pójść i wysłać zakład A jak ktoś w domu siedzi i kolektury nie odwiedza to g... wie Z Macieja robi się szpec pokroju kamyczkowego Ja niedowiarkom zawsze powtarzam, ze trzeba umieć maksymalnie wykorzystać to co daje los, a jak nie daje, to jak najmniej spieprzyć. I wtedy jest nieźle. Tak latają koledzy z zagranicy, którzy czy to jest loteria czy nie zawsze są w czubie. A ja ich tylko podglądam i staram się nieśmiało naśladować. 3
a74BACK Opublikowano 17 Maja 2018 Opublikowano 17 Maja 2018 Ani PRZED ANI PO. Cztery kolejki? to czysty przypadek jak w lotto. Masz rację ! 29 przede mną, to też czysty przypadek... 15 za mną, to już jednak NIE ! Proponuję, nie pie... po internetach, tylko zabrać sie za latanie. 1
marcin668 Opublikowano 17 Maja 2018 Opublikowano 17 Maja 2018 Na spokojnie Piotrze ,mów lepiej jak prawie mój model ?????
marcin668 Opublikowano 25 Maja 2018 Opublikowano 25 Maja 2018 No i stało się Respect jest już u mnie, wielkie podziękowanie LESZKU ,model jest śliczny, Pozdrawiam :D
cZyNo Opublikowano 25 Maja 2018 Opublikowano 25 Maja 2018 Ślicznym złe się lata. Dobry i szybki musi być bity
marcin668 Opublikowano 25 Maja 2018 Opublikowano 25 Maja 2018 he he he to wszystko zależy od pilota i %
a74BACK Opublikowano 26 Maja 2018 Opublikowano 26 Maja 2018 he he he to wszystko zależy od pilota i % Weź Ty lepiej jakieś ustawienia pod Graupnera sobie ściągnij, bo ja Ci tego gównianego radia programować od zera nie będę Nie. Tak jest. I tyle Jest walony, bez obaw
marcin668 Opublikowano 27 Maja 2018 Opublikowano 27 Maja 2018 Piotrze będzie % to i ustawianie będzie łatwiejsze a może i Jurek pomoże w ustawianiu i nie tylko :)
cZyNo Opublikowano 27 Maja 2018 Opublikowano 27 Maja 2018 Ustawienia robi się prosto. Latasz intensywnie 3-4 lata a potem zaczynasz rozumieć. Siebie i model. I już. Każde inne ustawienia są nieidealne Piotr jako jeden z niewielu tez to zrozumiał. A..i lata się lepiej bez procentów 1
Shock Opublikowano 27 Maja 2018 Autor Opublikowano 27 Maja 2018 ,model jest śliczny, To dawaj foty coś to zamówił . A po jakimś locie, jakiś filmik .
Peter. Opublikowano 31 Maja 2018 Opublikowano 31 Maja 2018 Filmik będzie ale z czego innego. Ostatnie wspólne loty na Małej Hałdzie. https://youtu.be/2i2pXtdI2t0
Shock Opublikowano 27 Lipca 2018 Autor Opublikowano 27 Lipca 2018 Wracając i odświeżając temat z moim Respectem zamieszczam filmiki z wakacyjnych lotów na Mechelinkach i w okolicach Krynicy Morskiej (pomiędzy Krynicą a Piaskami) Model w mojej ocenie lata coraz lepiej ,może to zasługa iż męczę go już prawie drugi sezon,może fakt że jednak nic na siłę i czasem trzeba poczekać na efekty . Pierwszy raz lataliśmy w okolicy Krynicy i warunki są tam znakomite -niewielkie wydmy,dzikie plaże ,równy ,stały wiatr od otwartego morza ok.6-8 m/s i ponad 3 kilowe modele latały ,bimbały rewelacyjnie ,a to wszystko z wysokości 3-4 metry... Surowe filmik bez obróbki,komentarze niewybredne są jakie są . Na dzień dobry foto ja z Marcinem -niestety mimo upału ja opatulony ze względu na fakt iż dopadło mnie nieprzyjemne choróbsko ... 2
Shock Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2019 Trochę przykro ale jednak to nastąpiło ...Respect poleciał do innego właściciela, nie w Polsce ... Pewnie będzie kolejny, choć nie w najbliższym czasie - na razie Toxic będzie dzielnie zastępował Respecta. Generalnie jak sugeruje tytuł tematu- początki f3f na poważnie -jednak mnie to nie zauroczyło... sporo czynników się na to złożyło by latanie na zboczu traktować czysto rekreacyjnie co też będę intensywnie czynił bo frajda jest - zawodniczo od przypadku do przypadku... Podsumowując ten czas z Respectem śmiało mogę stwierdzić iż model lata znakomicie, ma potencjał do wygrywania zawodów,jest znakomicie wykonany a kontakt z producentem jest wyśmienity -porady, części .Polecam zdecydowanie jako alternatywę 'kosmicznie" drogich modeli innych producentów...Dla osoby chcącej wejść w profi latanie na zboczu to model marzenie . Temat zostaje otwarty bo kiedyś, tak po cichu liczę na wielki come back z Respectem .
cZyNo Opublikowano 5 Stycznia 2019 Opublikowano 5 Stycznia 2019 A u mnie zawsze Respect stoi a jak trzeba to i lata. Od pierwszego seryjnego... jakoś głupio było by bez niego.
Shock Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2019 No tak szczerze to jest mi trochę głupio
cZyNo Opublikowano 5 Stycznia 2019 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Spoko. Bywa. Nie można mieć wszystkiego.
janegab Opublikowano 5 Stycznia 2019 Opublikowano 5 Stycznia 2019 a u mnie ten jedyny respekt ciagnie do wody i co mu zrobić inne grzeczne a ten rozpocząl od nauki plywania po przez kartę plywacką a po jeziorsku 2 tygodnie plywania zdobył "RATOWNIKA"...i jak lata tylko pilot musi się szkolic ale co rok lepiej nie do sprzedania...
Rekomendowane odpowiedzi