tRAin Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Sporą część ostatniego weekendu spędziłem szukając potrzebnych mi materiałów w starych numerach Skrzydlatej Polski. Przy okazji takie cuś wpadło mi w oko http://images31.fotosik.pl/350/b8b759d4e40e8755med.jpg Nie tylko łapy na radiu ale i wzrok na wodzy trzymać Panowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 No to w temacie RADIA .Kiedyś trwała dyskusja o wyższości nadajników no i stwierdzam że mój najlepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zawsze twierdziłem, że na pierwszy model najlepszy jest Easy Star : ... ewentualnie z innym wyposażeniem : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Instruktor - W tym momencie, zgodnie z konwencją, jakiś modelarz powienien rzucić zaskoczoną uwagę na temat drobnego, acz ciekawego szczegółu tego modelu w tle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Nic dodać nic ując, Multiplex najlepszą firmą jest :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Oczywiscie Easy Star w pierwszej wersji jak najbardziej .Druga wersja bardziej nienaturalna, ale ja zamieściłem 2 w jednym jak już wspomniano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Czy ta "podstawka" pod nadajnik Multipleksa daje się nim sterować? :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Ona steruje sterującym ... :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 pod nadajnik Multipleksa Ta "podstawka" jest uniwersalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Ona steruje sterującym ... :rotfl: I jeszcze jak z zasiegiem? :rotfl: :rotfl: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zasięg jest przy utrzymywaniu kontaktu wzrokowego :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zasieg czesto zalezny od grubosc potrfela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 pod nadajnik Multipleksa Ta "podstawka" jest uniwersalna Zapewne masz rację... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 A w jakiej wersji nadajnika dają taką "podstawkę" Bo szukam po sklepach i nigdzie nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 ...drogiej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 dostępna na zamówienie . czas produkcji - od 18 lat i 9 miesięcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 no na taką podstaweczke pod Tx to chyba warto poczekać ale ja znalazłem jeszcze inne modele takich podstawek tym razem do modeli oto kilka przykładów oraz wersja FULL WYPAS (model i Tx) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zdjęcia jak zdjęcia ,ale na ostatnim jest fajne radyjko, wiadomo Royal Evo Multiplexa. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 meloow, Chciałbym mieć ten zestaw z ostatniego zdjęcia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 ...nie wyrobiłbyś finansowo :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.