Tomek Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Pewnie zastanawialiście się jak profesjonaliści przygotowują formy ze styroduru. Dziś mnie odwiedził taki jeden fachowiec i udało mi się nakręcić krótki film z tym jak to robią profesjonaliści. Teraz będziecie wiedzieć czego wam nie wychodzi . Miłego oglądania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matijus Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Całe życie w błędzie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Znana stara, dobra metoda. Zęby na niej zjadłem. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Mam odpowiedź na zawsze dręczące mnie pytania: jak dobrze, profesjonalnie mocować styrodur do obróbki i jak ostre powinny być zęby skrawające. Teraz już wszystko jasne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matijus Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Nawet samo się ostrzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi