Marcin K. Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Doczekaliśmy się filmu z lotu modelu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Czy to złudzenie oglądając film czy faktycznie tak zasuwa? Czasem gdy oglądałem filmy z moich lotów te też się dziwiłem, że model nagrany jakoś tak dziwnie szybko lata . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 5 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Faktycznie wydaje się jakby latał szybko. Jak słychać na filmie trochę wiało, ok 13km/h wg pogodynki w tel.dlatego i było trochę walki z wiatrem i lądowania nie tak okazałe jak zawsze Chwilami wiatr malał i model na prawdę udawało sie zwolnić do "marszu" Jestem z niego bardzo zadowolony ale już myślę o kolejnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Już o kolejnym, a to dziwne ?!?!?! Zawsze powtarzałem, że ma podobać się i sprawiać przyjemność właścicielowi. Jeśli do tego podoba się innym to też dobrze . A ten kolejny to na podobieństwo tego czy inny? Modele samolotów z tego okresu są bardzo proste w budowie więc tyle samo czasu pochłonie wykonanie czegoś na wzór czy samego np. Fokkera, Pfalz'a czy Maran'e. Niestety sam musisz dokonać wyboru . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 5 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Największy ból w modelach ww1 to słabe dzwigary czyt. duzo linek... Serce ucieka mi do Bleriotta XI. Z dwuplatow to pt17, a na co teraz patrzę to Hurricane:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Jak ma być oryginalnie to idź na całość i od razu Etrich Taube - tu dopiero jest wezwanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 5 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Chciałem o nim napisać ale zapomniałem na szybko jak sie nazywa! Mega mi się podoba! i może się skuszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi