radziu45 Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Witam jak w temacie , mam mały problem z oklejeniem tego modelu używając to co mam czyli kolory takie jak na fotce . A główny kłopot to gdzie jaki kolor tak żeby jakoś fajnie się prezentował model . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziu45 Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Widzę że nikt nie ma koncepcji jak wykorzystać te kolory do oklejenia tego modelu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Nie masz Gógli? aircraft paintscheme red&yellow Schemat bardziej zależy od tego jak sobie radzisz z żelazkiem modelarskim, a nie użytych kolorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poharatek Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Z tymi konkretnymi kolorami problem jest taki, że oba należą "do tej samej parafii" (ciepłe, żywe), i jak by ich nie próbować mieszać - to nic ciekawego z tego nie wyjdzie. Czerwienie - jako najbardziej żywe z palety, najlepiej się komponują z tymi najmniej żywymi, achromatycznymi - czernią i bielą. Z kolei do żółci pasują kolory zimne, wszelkie niebieskości, ale też całkiem nieźle łączy się z czernią. Z tego co napisałem wyżej wynika, że oba dobrze wyglądają z czernią. Tak więc, jakbyś jeszcze skombinował trochę czarnej folii, to można by było już coś ciekawego wymyślać. Ot np. malowanie wzorowane na jaczku: Albo nieco zmodyfikowane malowanie tej Extry Breitlinga, którą pokazał Rafał: górne powierzchnie żółte, dolne - czerwone i czarne napisy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziu45 Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Dzięki . Tak właśnie myślę że pasowało by coś dołożyć do tego co mam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Jeszcze tylko przenieście to do działu nasze model , bo to nie jest przecież oferta sklepu i będzie git (mój wpis do usunięcia). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziu45 Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Też to zauważyłem tylko nie wiem jak to zrobić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Przeniesiono, wieczorem usunę zbędne posty, czyli ten mój i dwa powyżej, oczywiście, jeżeli autorzy wyrażają na to zgodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziu45 Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Możesz usunąć co nie potrzebne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziu45 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Witam model gotowy do oblotu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Ogólnie spoko ja na samoróbkę . Lalka to nieporozumienie ,po pierwsze wielkość po drugie pasuje jak .... Chyba że to jej ostatni lot... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziu45 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Lubie śmieszne rzeczy i dla tego ta pani jest tam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi