TeBe Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Ponieważ koledzy stwierdzili, że klekot nie nadaje się do Pilatusa PC-6, to padło na to: http://www.hangar-9.com/Products/Default.aspx?ProdID=HAN4030 ARF zamówiony, będę relacjonował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamOld Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Siadam w pierwszym rzędzie aby oglądać relacje z budowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Kolejnie szkaradztwo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Model przyjechał, rozpakowałem. I się załamałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyra63 Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Uszkodzony ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czajan Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Wielki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Jestem załamany tym, że nigdy nie zrobię tak ładnego i - co najważniejsze - tak lekkiego konstrukcyjnego dwumetrowca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamOld Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 A to o to chodziło, Tomasz jesteś młody i jeszcze wiele modeli przed Tobą. Podglądaj i kiedyś zrobisz lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 W sobotę będzie unboxing i relacja video :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darkos Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Będziesz Pan zadowolony. Posiadam ten model z silnikiem OSMAX fs 91II. Bardzo przyjemny model. Pomyśl o wersji rolniczej z możliwością zrzutu "nawozu" (właśnie myślę jak to zrobić w gotowym modelu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Będzie w nim zamontowany Saito FG-14C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Depesz Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Cześć. Kolega Mietek Krysta lata dokładnie takim zestawem. Na nadmiar mocy bym absolutnie nie liczył, ale daje radę. On ma wersję silnika B. Mam nadzieję, że Twój już dotarty. Mojego docierałem ponad rok, kapryśna bestia. Model lata pięknie, bardzo realistycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi