jacenty2004 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Ten post pasuje do mojego tematu z MiG 21 . To też otulina do rur i pianka pod boazerię . Model zrobił kolega , który filmował ten pierwszy próbny lot, ja tylko latałem... Tu też jest EDF 68 mm
Tomek Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Jacku po pierwsze zmień avatar . A po drugie świetny model.Pogratuluj koledze. Może jakieś fotki zz budowy i opis samego modelu - wymiary,ciężar itd.
noker Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Nie bez znaczenia jest też to, że otulina i podkłady pod panele, fabrycznie są robione w kolorze wojskowym oszczędzamy na farbie, robocie i wadze modelu
robertus Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Które części zrobiłeś z otuliny?
jacenty2004 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Jacku po pierwsze zmień avatar . A po drugie świetny model.Pogratuluj koledze. Może jakieś fotki zz budowy i opis samego modelu - wymiary,ciężar itd. Tomku pomóż sąsiadowi z Kazimierskiej i mi wytłumacz o co chodzi z tym avatarem , bo tylko film taki widziałem
Bonczek Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Się wtrącę Awatar to jest to zdjęcie, które wyświetla się obok Twoich postów, pod Twoim pseudonimem. Zgodnie z regulaminem forum powinien on być Twoim faktycznym zdjęciem Pozdrawiam! Maciej
jacenty2004 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Które części zrobiłeś z otuliny? Mirage zbudował kolega . Kadłuby robimy z otuliny , bo to rury o różnej średnicy . Ja zrobiłem MiG 21 . To fajny materiał na bardzo szybką budowę i żeby się umówić co Kto sobie wymyślił i co nowego będziemy oblatywać za tydzień
stema Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Temu psu z filmu bezwzględnie trzeba doczepić skrzydła. Urodzony lotnik.
robertus Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Ale jak? Otulina to przecież gąbka. Domagam się zdjęć jak Ty to robisz. :-) Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
sławek Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Jest też otulina typu np PUR poliuretanowa ,może jest z tego?
jacenty2004 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Się wtrącę Awatar to jest to zdjęcie, które wyświetla się obok Twoich postów, pod Twoim pseudonimem. Zgodnie z regulaminem forum powinien on być Twoim faktycznym zdjęciem Pozdrawiam! Maciej Aaaa dzięki jakieś może swoje znajdę , albo zrobię żeby pasowało Ale jak? Otulina to przecież gąbka. Domagam się zdjęć jak Ty to robisz. :-) Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Wejdź na mój post o MiG 21 . Na pierwszym zdjęciu widać jak rura wycinasz szczelinę na skrzydło wsuwasz , kleisz wstawiasz silnik przecinając rurę ,a potem sklejając UHU , serwa odbiornik i fru w powietrze meran110 wstawił tu filmik o tym jakie były początki tego mojego pierwszego odrzutowca Lekko nie było bo sobie chciałem bardziej szybowiec niż jeta zrobić . Potem się ogarnąłem i jednak zmniejszyłem powierzchnię skrzydeł żeby Mikojana i Gurewicza nie wkurzać i żeby to jednak Miga przypominało i zaczęło latać Jest też otulina typu np PUR poliuretanowa ,może jest z tego? Fajne te Twoje produkcje
Rekomendowane odpowiedzi