jacenty2004 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Ten post pasuje do mojego tematu z MiG 21 . To też otulina do rur i pianka pod boazerię . Model zrobił kolega , który filmował ten pierwszy próbny lot, ja tylko latałem... Tu też jest EDF 68 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Jacku po pierwsze zmień avatar . A po drugie świetny model.Pogratuluj koledze. Może jakieś fotki zz budowy i opis samego modelu - wymiary,ciężar itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Nie bez znaczenia jest też to, że otulina i podkłady pod panele, fabrycznie są robione w kolorze wojskowym oszczędzamy na farbie, robocie i wadze modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Które części zrobiłeś z otuliny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacenty2004 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Jacku po pierwsze zmień avatar . A po drugie świetny model.Pogratuluj koledze. Może jakieś fotki zz budowy i opis samego modelu - wymiary,ciężar itd. Tomku pomóż sąsiadowi z Kazimierskiej i mi wytłumacz o co chodzi z tym avatarem , bo tylko film taki widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonczek Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Się wtrącę Awatar to jest to zdjęcie, które wyświetla się obok Twoich postów, pod Twoim pseudonimem. Zgodnie z regulaminem forum powinien on być Twoim faktycznym zdjęciem Pozdrawiam! Maciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacenty2004 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Które części zrobiłeś z otuliny? Mirage zbudował kolega . Kadłuby robimy z otuliny , bo to rury o różnej średnicy . Ja zrobiłem MiG 21 . To fajny materiał na bardzo szybką budowę i żeby się umówić co Kto sobie wymyślił i co nowego będziemy oblatywać za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Temu psu z filmu bezwzględnie trzeba doczepić skrzydła. Urodzony lotnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Ale jak? Otulina to przecież gąbka. Domagam się zdjęć jak Ty to robisz. :-) Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sławek Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Jest też otulina typu np PUR poliuretanowa ,może jest z tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacenty2004 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Się wtrącę Awatar to jest to zdjęcie, które wyświetla się obok Twoich postów, pod Twoim pseudonimem. Zgodnie z regulaminem forum powinien on być Twoim faktycznym zdjęciem Pozdrawiam! Maciej Aaaa dzięki jakieś może swoje znajdę , albo zrobię żeby pasowało Ale jak? Otulina to przecież gąbka. Domagam się zdjęć jak Ty to robisz. :-) Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Wejdź na mój post o MiG 21 . Na pierwszym zdjęciu widać jak rura wycinasz szczelinę na skrzydło wsuwasz , kleisz wstawiasz silnik przecinając rurę ,a potem sklejając UHU , serwa odbiornik i fru w powietrze meran110 wstawił tu filmik o tym jakie były początki tego mojego pierwszego odrzutowca Lekko nie było bo sobie chciałem bardziej szybowiec niż jeta zrobić . Potem się ogarnąłem i jednak zmniejszyłem powierzchnię skrzydeł żeby Mikojana i Gurewicza nie wkurzać i żeby to jednak Miga przypominało i zaczęło latać Jest też otulina typu np PUR poliuretanowa ,może jest z tego? Fajne te Twoje produkcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi