rafał .k Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 W dniu dzisiejszym wszystkich was olewam chociaż pań tu jak na lekarstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Masz kłopoty z pęcherzem czy już z prostatą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Prędzej z alko .... wydziubane telefonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzioch Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Przecież to był "Lany Poniedziałek" i wszyscy wszystkich olewali. Tyle dni po świętach a niektórzy dalej mają "ciężki zaskok". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Tyle dni po świętach a niektórzy dalej mają "ciężki zaskok". Rafał miał gorzej, był wczorajszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 hahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Ja tez byłem świnią, wróć, radosną świnią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Może trzeba było oblać a nie olać? .... wydziubane telefonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Mi też olać kojarzy się nieciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Dla jednego szklanka do połowy pusta, dla innego do połowy pełna. Każdy szuka tego co chce znaleźć. Czy nie łatwiej w życiu czasem spojrzeć na niektóre sprawy z przymrużeniem oka zamiast doszukiwać się zła całego świata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEK.CEKALA Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Święte słowa Mirek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Dlatego tego nie komentowałem , widziałem to już w poniedziałek. Polewam też mi się kojarzy z czymś innym, mimo że jestem nie pijący Więc spoko luzik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafał .k Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 O matko !Przepraszam wszystkich ! Przepraszam za mój jakże nieodpowiedzialny wpis. Za formę .Za to że wpadłem na tak bezsensowny pomysł zamiast zbudować coś pożytecznego,że zawracam głowę,słowo "olewam "też mi się nie podoba ,Darujcie mi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Nooo. Puściło Rafała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi