chips Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Cześć cześć Mam bardzo nie wyważoną aparaturę Hitec Optic 5 i gdzieś kiedyś widziałem do kupienia taki regulowany wieszak. Głównie chodzi o to że jak puszczam apke to wisząc na smyczy staje dęba a nie wisi poziomo. Jako że urósł mi ciężarek tak zwany daszek to właśnie tym daszkiem zdarzyło mi się podczas rozmowy z przypadkowym oglądaczem dać full ogień a model poszedł jak dzik w żołędzie. Ktoś coś takiego gdzieś widział? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Nazywa się to balanser. Wybierz sobie: https://modelemax.pl/pl/673-pulpitybalansery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CichyBart Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 podczas rozmowy z przypadkowym oglądaczem dać full ogień a model poszedł jak dzik w żołędzie. Propozycja: do każdego modelu zawsze ustawiam na przełączniku 3-pozycyjnym: - domyślnie nadpisane wszystkie kanały (wyłączone); mogę spokojnie rozmawiać... - środek: nadpisany tylko kanał 1 (silnik); tutaj mogę przetestować lotki, stery - dół: bez nadpisania; można latać. Ustawiam tak, by zapobiec powyższym przypadkom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chips Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Balanser... ile to ja już słownictwa wypisywałem to tylko google wie:) a to sie nazywa balanser ;] Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Dobrze, że się nie nazywa "system balansujący". Dzisiaj wszystko jest "systemem", nawet korek-niekapek w butelce mineralnej. Marketingowe zadęcie nie zna granic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CichyBart Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 ... albo "innowacyjny system"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 "ergonomicznie ukształtowany system balansujący".... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CichyBart Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 "opracowany przez rosyjskich naukowców we współpracy z NASA, badania finansowanie ze środków unii europejskiej" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Wihajster do poziomowania aparatury sterujacej tudzież pajlot lub nadajnik;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Ja sobie taki wihajster, wystrugałem kiedyś ze starej aluminiowej klamki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Ja sobie taki wihajster, wystrugałem kiedyś ze starej aluminiowej klamki Ee to lipa. Bo ameliniowego nie pomalujesz. .... wydziubane telefonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Noker ja mam dizajnerskie, bo nie dość że w kolorze amelinium to jeszcze z odzysku. Tera to jest w modzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CichyBart Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Mi takie po puszkach się złamało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Noker ja mam dizajnerskie, bo nie dość że w kolorze amelinium to jeszcze z odzysku. Tera to jest w modzie Nie przesadzaj. Żeby toto było modne i dezajnerskie to musiałbyś to z palety zrobić. .... wydziubane telefonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CichyBart Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Nie przesadzaj. Żeby toto było modne i dezajnerskie to musiałbyś to z palety zrobić. .... wydziubane telefonem. Mam na wydanie około 6 palet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Kurde biore te palety ! P.S Z czym są te palety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CichyBart Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Z czystym, nieużywanym, niebitym powietrzem - Niemiec płakał, jak sprzedawał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Z palet juz zrobiłem kilka mebli ale apartury z palety jeszcze nie próbowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 A może zamiast balansera lepszy będzie pulpit? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Nie każdy lubi pulpit... Ja to testowałem, nie dla mnie latać na stole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi