Gość wotoma Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Poszukuję planów PT 17 Stearman w skali 1/4, 1/5 i najchętniej popatrzyłbym na plany Zirolego. Pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Proszę https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=7&ved=0ahUKEwi_iKSwhbjTAhXkCJoKHX0bBC8QFgg5MAY&url=https%3A%2F%2Fziroligiantscaleplans.com%2Fplane-plans%2Fpt-17-kaydet-stearman-87-plan.html&usg=AFQjCNHToVzexc3lREplr4l_6q6Z4NUquw&cad=rja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wotoma Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Dziękuję Stefanie. Znam tą stronę, w Europie rozprowadza je m.in. Belarkits. W USA 60 $ a UK 60 guidów to jednak trochę drogo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wotoma Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Chciałbym podziękować koledze Tomkowi - "mgr", za pomoc. Co prawda nie Ziroli, ale także doskonałe - Dick Barron. Tomku: Wielkie dzięki, jestem Twoim dłużnikiem. Pozdrawiam T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Może i to Ci podpasuje Stearman-PT-17-Kaydet.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wotoma Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Dzięki Władku. Ekstra uwięziówka! Cudnie popatrzeć na tak dopracowane plany szczególnie, że gdy są starsze od mnie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
listonosz1965 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Witam mam plany balsa USA i wyszło coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Jak oceniasz model finalnie? Jak plany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
listonosz1965 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Nie skończyłem jeszcze, jak skończę to powiem. Plany są poglądowe do modelu, są w pdfie. Lecz załatwiłem sobie, że mi przerysowano większość. Niektóre elementy po wycięciu wymaga poprawek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wotoma Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Nie skończyłem jeszcze, jak skończę to powiem. Plany są poglądowe do modelu, są w pdfie. Lecz załatwiłem sobie, że mi przerysowano większość. Niektóre elementy po wycięciu wymaga poprawek. Zawsze fajnie jest pochwalić się czymś ładnym - super model. Udanej budowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solainer Opublikowano 16 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Ja mam plany od ziroli i zrobilem z nich ten model. http://pfmrc.eu/index.php?/topic/59715-pt-17-z-planów-nicka-ziroli/# daj znać na priw to się dogadamy co do szczegółów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wotoma Opublikowano 16 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Witaj Piotrze. Przeczytałem Twoją relację z budowy, i gratuluję modelu - Ekstra. W powietrzu prezentuje się fenomenalnie. Dziękuję za pomoc, no i konkretna propozycja, ale już zdobyłem plany Stearmana. Odezwę się do Ciebie bo mam kilka pytań z samej budowy. Pozdrawiam T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi