Gość Addriano Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 To i ja sie przywitam. Nazwisko: Adrian Derda Zamieszkały Sompolno woj Wielkopolskie Modelarstwem zajmuje sie do najmlodszych lat jednak latac RC zaczołem dopiero 2 lata temu. Jak do tej pory mam za sobą 2 bardziej lub mniej udane sezony. Latam tylko elektrycznie choc nie powiem czasem zaświta mi w głowie myśl o spalince. Pozatym jestem w trakcie kursu motolotniowego a czy uda sie go zakończyć zobaczymy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Witam kolegę. Widze przybył nam kolejny modelarz z Wlkp ;-) Życze smaych sukcesów modelarskich i lotniarskich. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 czesc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Witaj Adrian Malinin powitał kolegę z WLKP no cóż WLKP jest duża to i nas powinno być dużo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Addriano Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Cześć I jest nas sporo ale nie wszyscy mają ochte pisywać na forum A tak przy okazji zapytam czy kolega Szczepan to instruktor Kaliskiej modelarni którą miałem okazje nie tak dawno zwiedzać z kolegą Darkiem Dali ? Przy okazji zostałem obdarowany zestawem Gonzo za który sie zabiore jak tylko skończe z ploterem cnc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Witaj w naszym gronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Ja także witam kolejnego Wielkopolanina! 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Tak Adrian, Dali to głowny elektronik naszej modelarni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symon5 Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 witam to powinieneś znać stasia czarneckiego od łódeczek pozdrawiam marek ż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Addriano Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 witam to powinieneś znać stasia czarneckiego od łódeczek pozdrawiam marek ż A i owszem znamy sie z panem Stanisławem choś to 2 zupełnie rózne dziedziny modelarstwa. Czyżby kolega pływał ?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominatorxxxx Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Witam w gronie modelarzy :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafix Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Ja również witam :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.