Guest Addriano Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 To i ja sie przywitam. Nazwisko: Adrian Derda Zamieszkały Sompolno woj Wielkopolskie Modelarstwem zajmuje sie do najmlodszych lat jednak latac RC zaczołem dopiero 2 lata temu. Jak do tej pory mam za sobą 2 bardziej lub mniej udane sezony. Latam tylko elektrycznie choc nie powiem czasem zaświta mi w głowie myśl o spalince. Pozatym jestem w trakcie kursu motolotniowego a czy uda sie go zakończyć zobaczymy. Pozdrawiam
malinn Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Witam kolegę. Widze przybył nam kolejny modelarz z Wlkp ;-) Życze smaych sukcesów modelarskich i lotniarskich. Pozdro
instruktor Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Witaj Adrian Malinin powitał kolegę z WLKP no cóż WLKP jest duża to i nas powinno być dużo !
Guest Addriano Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Cześć I jest nas sporo ale nie wszyscy mają ochte pisywać na forum A tak przy okazji zapytam czy kolega Szczepan to instruktor Kaliskiej modelarni którą miałem okazje nie tak dawno zwiedzać z kolegą Darkiem Dali ? Przy okazji zostałem obdarowany zestawem Gonzo za który sie zabiore jak tylko skończe z ploterem cnc. Pozdrawiam
instruktor Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Tak Adrian, Dali to głowny elektronik naszej modelarni
symon5 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 witam to powinieneś znać stasia czarneckiego od łódeczek pozdrawiam marek ż
Guest Addriano Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 witam to powinieneś znać stasia czarneckiego od łódeczek pozdrawiam marek ż A i owszem znamy sie z panem Stanisławem choś to 2 zupełnie rózne dziedziny modelarstwa. Czyżby kolega pływał ?? Pozdrawiam
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.