farmaceuta Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Witam..pytanie do osob ktore mialy/maja telemetrie gitsly.. Mianowicie jakie udawalo sie wam uzyskac odleglosci z telemetria? Bo u mnie juz po okolo 30% spadku rssi zrywa telemetrie..co jest marnym wynikiem biorac pod uwage to ze im dalej tym rssi spada wolniej..sam gitsly w jednym ze swoich postow pisze ze tak sie wlasnie dzieje i zmiana parametru "telemetry packet size" z 29 (domyslnie) na 9 powinno teoretycznie doprowadzic do zrownania sie zasiegu linku rc i telemetrii..zmienialem i szczerze w testach na ziemi praktycznie to samo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 7km przy dobrych antenach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farmaceuta Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 O kurcze to niezle...moduly rozumiem 100mw? no nie jestem jedyny z tym problemem..na zagranicznych forach inni tez zglaszali ten problem..telemetria urywa sie a zasiegu wedlug rssi to jeszcze ho ho...i faktycznie serwa dzialaja wporzadku,plynnie. No ale to testy na ziemi..zobaczymy co w powietrzu bedzie. Dzieki za opdowiedz:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lekarz Opublikowano 12 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 W dniu 18.01.2018 o 16:12, maxiiii napisał: Każdy pin na wyjściu może być zdefiniowany prawie na dowolny sposób jako dowolny kanał, przełącznik wyjście analogowe i jeszcze kilka innych których nawet nie znam:) Jak mogę przenieść sygnał PWM4 z pinu A5 na pin A3? Co muszę zmienić w programie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi