Kamil6593 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Ale też trzeba liczyć się że cięższy model szybciej lata.(Nie zaśmiecajmy forum bzdetami :wink: ).Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Faktem jest że balsa w tym modelu jest dość ciężka, ale czytałem opinię o Ultimate GP z silnikiem Magnum FS 52.Człowiek pisał że lata świetnie na tym motorku.Ja mam FS 61 więc chyba nie będzie problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solainer Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Powoli oklejam model. Do pełni szczęścia brakuje mi tylko silnika - planowo asp fs 61. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Hmmm! "Hąda"! Lubię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 A może saito 4 takcik 82 albo 91 . Bedzie miły dźwięk dla ucha i wygoda w użytkowaniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 czytałem opinię o Ultimate GP z silnikiem Magnum FS 52.Człowiek pisał że lata świetnie na tym motorku. Zrobilem kilka lat temu ten model na podstawie dokumentacji z tego zestawu. Wsadzilem tam wlasnie FS52 S i moge tylko potwierdzic, ze na takim napedzie model swietnie lata. Potem wsadzilem tam Saito FA-72, ale uwazam, ze to za duzy silnik. Latało mi sie po prostu gorzej. Teraz w modelu jest Enya 53-4C, czeka na testy. BTW ciekaw jestem jak sie wyważą Wasze modele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2102 Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Cześć, mam wrażenie, że to ten model: http://modele.sklep.pl/product_info.php?products_id=6059 silnik jest określony jednoznacznie. więc: A może saito 4 takcik 82 albo 91 . Bedzie miły dźwięk dla ucha i wygoda w użytkowaniu... Kamyczek_RC to za duże silniki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Z saito jest spory wybór więc dobrać zawsze sie da . byle tylko nie trzeba było wozić 200g ołowiu które nic nie wnoszą ,.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2102 Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 byle tylko nie trzeba było wozić 200g ołowiu które nic nie wnoszą a to święta prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solainer Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 mój Ultimate coraz bliżej końca. Teraz to już zostały do zrobienia tylko pierdoły , mam nadziej że przed zimą jeszcze zdążę sprawdzić czy to coś lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.