Domin33 Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Czesc milo mi Was tutaj poznac. CHciałbym rozpoczac przygode z modelarstwem i licze na wasza pomoc. Latam na szybowcach wiec mam ochote sprobowac swoich sil w modelarstwie. Latałem, na jednym wypożyczonym modelu, wiec nawyki latania mam troszke opanowane:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Cześć, mam nadzieję że zastrzelisz nas jakaś fajna relacja z budowy modelu. Uważaj na hejtarów czyhających za stodoła w pokrzywach (; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Witamy! masz więc dobre podstawy, modele to takie same szybowce czy samoloty jak duże, tylko że trochę mniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Witaj na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi