yarecki61 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Nigdy nie miałem z tą apką żadnego problemu.Po około 2-wu tygodniowym nie używaniu,przed chwilą włączyłem i piszczy switch error!!!! Wszystkie przełączniki są w pozycji on,nie wiem co jest grane,nigdy tak nie było,może ktoś coś wie ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2f Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 A nie powinno być w pozycji off? ;-) Próboj wszystkie kilka razy przełączyć. Nie ma komunikatu który to przełącznik? Mógł paść przełącznik, albo kabelek od niego - równa szansa ;-) W niektórych egzemplarzach kabelki odpadały grawitacyjnie i dla pewności robiłem wtedy przelutowanie wszystkich. Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Nie ma komunikatu, który to. Mogą to być przełączniki lub dźwignia gazu. Spróbuj podtrymerować gaz, może się zero przesunęło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Daj cancel i zrób diagnostykę przełączników. Gimbale i potencjometry mają inny komunikat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk 58 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Też tak miałem i okazało się że akumulator jest rozładowany a alarm był switch error Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarecki61 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 No i widzicie,,,,z tych nerwów się nadzwyczajnie pomyliłem,no jasne że wszystkie przełączniki są w pozycji wyłączonej....czyli do góry. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2f Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 I co z tą aparaturą? Naładowanie pakietu pomogło? Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarecki61 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Naładowanie pakietu nic nie dało.Za tydzień wysyłam do Bydgoszczy do p.Andrzeja Pieca. Awaria jednego z przełączników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi