Viper Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Witam Mam 3 wejściówki na Air Show na niedzielę, oddam oczywiście darmo. Chętnych proszę o zgłaszanie się, kto pierwszy ten lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Małe uaktualnienie, wejściówki na niedzielę, ciągle (3) mam i czekają na chętnych, mam jeszcze jedną na sobotę. Towarzystwo się wykruszyło i zostało mi za dużo. Na sobotę już oddałem, zostały 3 na niedzielę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Bilety pooddawane, więcej nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Dzisiaj można było wchodzić bez wejściówek. Taka sytuacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Szkoda, że nie wiedział ja. Wszedłby i Corsairu z bliska zdjęcia uczynił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofus Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Też bym przybył, teraz nie wiem śmiać się czy płakać. W sumie to moja wina, miesiąc temu powinienem zasiąść przy szklanej kuli i przewidzieć jak się potoczą losy tej imprezy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Ale ja przybyłem, przynajmniej tak czuję, albowiem bylem co prawda poza terenem lotniska, ale za to na słynnej hałdzie na Skaryszewskiej. A dzisiaj, zasiedliłem na opustoszałej po ulewie górce najwyższe miejsce Szkoda, ze aparat mam słaby :/ Edit: Nie wiem, czy jest wątek z fotami z AS. Jeśli nie, to nieśmiało zacznę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi