solainer Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 podobnie kiedyś pomalowałem jacht ale do samolotu niebardzo to pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 O zupelnie co innego. W pierwszym projekcie mi osobiscie nie laezaly kolory (zielen braz i zolty to ne moje kolory) Niebieskie ognie (lodowy ogien!) To jest to! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Co Ty rasta jestes ze takie kolorki faworyzujesz? Jak dla mnie pierwsze odpada 2 jest ok i to bardzo! A czym to bedziesz malowal - aerografem? Sam to zrobisz czy komus zlecasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 biało niebieski model na bialo niebieskie niebo :?: :shock: może ten ogień zrobić czerwony?? Pierwsza wersja ma fajne skrzydła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 A mnie bardziej pasuje pierwsze Tylko zamiast tych ziielonych szczelin zrobiłbym poprostu tak jak inne kolory. Ten jacht to jiff ?? powiedz o nim cos wiecej w innym dziale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Jako że mój tata ma spory kłopot zdrowotny od tygodnia:( obowiązki działkowe chwilowo spadły na mnie. Więc zabrałem córkę wysłuchałem zaleceń ojca i pojechałem przygotować folie pod pomidory Przekopałem podlałem itp. Miałem jeszcze trawę skosić ale nie mogłem znaleźć kluczy do garażu PO cieżkiej pracy ogrodniczej należyty odpoczynek Po chwili leniuchowania znów mozolna praca, tym razem praca-hobby. Córka dzielnie pomagała I po około 2h uzyskaliśmy taki efekt I teraz mam pytanie, Jakie macie sposoby na lekkie ( w sensie masy) połatanie dziur w laminacie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 a jakie to sa dziury ?? czy to sa pory, gdzie robia sie oczka czy cos wiekszego ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 pory z oczkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 najskuteczniejsza metoda pozbycia sie tego badziewia jest przetryskac calosc cienko podkladem i wtedy dobrze widac wszystkie pory i nastepnie zaszpachlowac na 0 wszystkie dziurki drobnoziarnista szpachla (wykonczeniowa jest drobna) i potem całosc przeszlifowac najpierw papierem 400 i potem 800 po 800 mozna juz w zasadzie malowac, ewentualnie przeglaskac troche 1200 tyle ze jak ci sie poprzeciera to do laminatu to pod lakierem moze byc to widac wiec ze szlifowaniem to ostroznie i od reki bez zadnych klockow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 No to białe to podkład akrylowy Troche za gęsty zrobiłem bo mam baranka na kadłubie :/ ale skrzydła już lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 to zrób ta: wypij piwo albo lepiej 2 :rotfl: wez zaszpachluj wsystkie pory ale tak aby zapchac tylko dziurki obok ma byc widac podklad potem wez czarnego spraya i delikatnie przypyl wszystko (sprey ci do to ze bedziesz widzial jak szlifujesz) jak przeschnie to papier wodny najpierw 400 ale delikatnie bo sotro tnie i potem 800 i scieraj do delikatnych przeswitów ale tak aby laminat nie wyszedł na wierzch jak tak zrobisz to wyjdzie ci lekko i błyszczaco jesli dociera sie do laminatu a czarny sprey zostaje to znaczy ze albo laminat bardzo krzywy lub dales za malo podkladu i trzeba przetryskac jeszcze raz (jesli ma byc ladnie i blyszczaco) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 a później całość jeszcze raz podkładem ?? nie wyjdzie mi łata po szpraju ?? czy mam go dokładnie wytrzeć ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 spray jest poto zebys dobrze widzial jak szlifujesz, kladziesz go bardzo cienko, wrecz tylko przydymiasz i potem jak bedziesz tarł to go zetrzesz a o 2 malowaniu podkladem mówie ale to tylko wtedy gdy pomimo szlifowania jedne miejsca przecieraja sie do laminatu, a w 2 jest nie domatowane czyli widzisz przypylke ze spraya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 21 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 łoooooo dawno tu nic nie pisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Co (kto) to za fajny dodatek do modelu ? :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 21 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Co (kto) to za fajny dodatek do modelu ? :devil: Wymieniłem na nowszy model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Podpowiedz mi gdzie , ja też chętnie skorzystam z takiej promocji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomson Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Wymieniłem na nowszy model Hmm... ?? czy ja wiem czy na lepszy ?? Natomiast Extra wygląda Super, orginalne malowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alianora Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Widzialem ja na zwyo i nawet trzymalem w reku. Naprawde fajny model. Mam nadzieje, ze uda mi sie byc przy oblatywaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Widzialem ja na zwyo i nawet trzymalem w reku. Naprawde fajny model. Mam nadzieje, ze uda mi sie byc przy oblatywaniu Pogubiłem się już o którym modelu mówimy ... :rotfl: :rotfl: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.