Marcin Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Wy świntuchy. W naszym kraju takie hasła, oj ktos tu sie ry(d)zyka nie boi Motyl, jak ona od dołu wygląda? Extra oczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Motyl, jak ona od dołu wygląda? :devil: :devil: :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 ... Extra oczywiscie Oczywiście że extra ! A jak Ty myslałeś ... :devil: :devil: :devil: :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Motyl, jak ona od dołu wygląda? Jedna łysa druga biała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Sorry już nie mogę ze śmiechu ,przepraszam Marcin , za odejście od tematu . Dawno się tak nie uśmiałem , aż się popłakałem ze śmiechu. :devil: :devil: :devil: :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Tomek, to już się tak nie śmiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Marcin czym Ty robisz zdjęcia, nie masz od kogo pożyczyć cyfrzaka ??? Model fajny tylko nie wiele go widać . :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 nie masz od kogo pożyczyć cyfrzaka ??? mam swojego tylko mi się nie chce karty wyciągać, z telefonu "blutufem" idzie szybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Oby tylko nie latał jak te zdjęcia z telefonu :devil: Jak jeszcze raz wrzucisz takie ...... zdjęcie, to osobiście , Ci posta wykasuje :twisted: :wink: Weź, nie wkurzaj ludzi , tylko zapodaj normalne zdjęcie. Tylko ,żebyś sie nie przepracował przy tym :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Trzeba BANana dawać za zdjęcia złej jakości :devil: No ale Administrator ma zawsze rację :mrgreen: eXtra że tak powiem... oczojebne kolorki ma :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 ....takie pod daltonistę, ale to rzecz gustu, a o tym się nie dyskutuje :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 dla mnie te kolorki to troche folklor, od gory wyglada bardzo ladnie, ale od spodu sprawia wrażenie niedokończonego, chyba ze tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 25 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 No to ładnie "pociskacie" panowie :/ Od dołu ma taka być i to już jest finalny wygląd z góry dojdą jeszcze czarne napisy. Cały urok polega na tym ze ja chciałem mieć z góry ciemny z dołu jasny model co bym bez zastanowienia znał orientacje modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 i dobrze ale na białym niebie to biały model....lepiej jakiś kolorek mu wrzucić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Od kiedy niebo jest białe? Chyba że chmury... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 ale jasne na jasnym....chociaż dla wprawnego i doświadczonego pilota może nie być to problem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Jakie tam jasne na jasnym. Jak jest białe - czyli zachmurzone - niebo, to model będzie na jego tle w większości przypadków ciemny. Nawet na błękitnym niebie w dużej części przypadków tak będzie. Ten model nie świeci na biało - musi być oświetlony. A światło w atmosferze pada zwykle od góry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonczek Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Ja myślę, że te zielone pasy spokojnie wystarczą. A tak swoją drogą ładny model Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Ptfuuu.... a mi się to malowanie nie podoba Przychylam się też do słów Tomka - zakaz wstawiania marnych pod względem jakości zdjęć. Może dlatego mi się nie podoba ... :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Mówcie-piszcie co chcecie, ale pamiętajcie że to mój model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.