Elvis Opublikowano 22 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Tak, Taranis ma jedną antenę, chyba że dołożysz zewnętrzny moduł to masz dwie. Nie jestem pewien, czy przy xjt można było operować na dwóch jednocześnie ale chyba nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wenar Opublikowano 22 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 A coś o czym czytałem tj. uruchamia się program w laptopie skanujący sieci dookoła i z nim chodzi odczytując wskazania? Tylko nie znam nazwy programu. Sieci wifi też działają na 2,4ghz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 22 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Niestety ale to nie ten las;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio72 Opublikowano 23 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 A coś o czym czytałem tj. uruchamia się program w laptopie skanujący sieci dookoła i z nim chodzi odczytując wskazania? Tylko nie znam nazwy programu. Sieci wifi też działają na 2,4ghz Od jakiegoś czasu uczę się latać w miejscu gdzie niedaleko jest hipermarket. I co jakiś czas model w tym samym miejscu się dziwnie zachowuje. Poi ostatnim "dziwnym" zachowaniu posprzątałem go i czekałem na kolegę aż skończy latać. W tym momencie jemu też zdarzyło się "dziwne" zachowanie :-) Rozglądając się po okolicy zobaczyłem niedaleko na dachu dwie anteny przekaźnikowe GSM, wziąłem smartfona i na nim znalazłem dostępnych 8 sieci WiFi..... Postanowiłem zmienić miejscówkę :-) Więc tak myślę, że smartfon wystarczy zamiast laptopa :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLITEK Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Od jakiegoś czasu uczę się latać w miejscu gdzie niedaleko jest hipermarket. I co jakiś czas model w tym samym miejscu się dziwnie zachowuje. Poi ostatnim "dziwnym" zachowaniu posprzątałem go i czekałem na kolegę aż skończy latać. W tym momencie jemu też zdarzyło się "dziwne" zachowanie :-) Rozglądając się po okolicy zobaczyłem niedaleko na dachu dwie anteny przekaźnikowe GSM, wziąłem smartfona i na nim znalazłem dostępnych 8 sieci WiFi..... Postanowiłem zmienić miejscówkę :-) Więc tak myślę, że smartfon wystarczy zamiast laptopa :-) Na taranisie to miałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjk11 Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Na taranisie to miałeś ? A co za różnica? 2.4 GHz to 2.4Ghz. Też mam Taranisa i miałem różne dziwne akcje. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio72 Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Na TG9xr PRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi