Kamilos Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Spotkanie modelarzy w pińczowie Zapraszam do subskrypcji kanału https://youtu.be/qidN7_WFmJk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Fajowy filmik ! Od początku do końca Tylu naraz na jednym zboczu jeszcze nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Bo to mocna i fajna ekipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyton Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Kurde tak blisko a ja dopiero teraz sie dowiaduje, macie jakieś swoje forum gdzie opisujecie gdzie i kiedy sie spotykacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Daleszak Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 klubmodelarstwasportowego YouTube pisz;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilos Opublikowano 11 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Po wyświetleniach widzę że filmik się podoba, jakby nie patrzeć to ma ok. 1300 wyświetleń więcej niż pozostałe moje filmiki Już chciałbym zapowiedzieć następny filmik z Pińczowa który pojawi się prawdopodobnie w czerwcu tego roku. Chyba że stanie się coś nie przewidzianego i nie uda się go nagrać albo dodać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi