dimmus Opublikowano 2 Października 2017 Opublikowano 2 Października 2017 Czy jest możliwość ustawienia przelaczania trybów D/R i EXPO wszystkich trzech kanałów jednym przełącznikiem przy programowaniu fabrycznym? Czy żeby tak ustawić trzeba przejść na inne dedykowane? Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
maxiiii Opublikowano 2 Października 2017 Opublikowano 2 Października 2017 Na oryginale tego nie można, zmień oprogramowanie na inne.
dimmus Opublikowano 2 Października 2017 Autor Opublikowano 2 Października 2017 Chyba zmienię cały nadajnik, bo nie mogę równo skalibrowac drążków i na jednej osi trzepie serwami przy maksymalnym wychyleniu. Czy odbiorniki 9x są kompatybilne 9xrPro? Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
d2f Opublikowano 2 Października 2017 Opublikowano 2 Października 2017 A czy to się teraz opłaca brać 9xr pro? Nie lepiej q7? Bo moduł nadawczy chcesz przełożyć z 9x? W 9xr pro nie ma w komplecie modułu a ten z 9x trzeba minimalnie przerobić. Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka
dimmus Opublikowano 2 Października 2017 Autor Opublikowano 2 Października 2017 Tak właśnie patrzyłem na tego taranisa, ale na razie nie mam budżetu aparaturę w ogóle. 9xr niecałe 400 jeszcze by przeszło, taranis prawie 600. Nie wiem, nie wiem... pożyjemy, zobaczymy . Chciałem jeszcze jakąś łapówkę na zimę. Się zobaczy. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
dimmus Opublikowano 10 Października 2017 Autor Opublikowano 10 Października 2017 Finalnie zmieniłem program na er9x. Na razie aparatura zostaje. Dzisiaj też skończyłem robić pulpit pod nadajnik. Teraz tylko przetestować całość w warunkach bojowych . Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
maxiiii Opublikowano 10 Października 2017 Opublikowano 10 Października 2017 A skąd masz taki ładny wzór pulpitu?
dimmus Opublikowano 10 Października 2017 Autor Opublikowano 10 Października 2017 Z ręki , "na oko" szablony zrobione i całkiem całkiem to wyszło . Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
dimmus Opublikowano 11 Października 2017 Autor Opublikowano 11 Października 2017 Pochwal się też swoim. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
maxiiii Opublikowano 11 Października 2017 Opublikowano 11 Października 2017 http://rc-fpv.pl/viewtopic.php?f=4&t=37395&hilit=+Pulpit
dimmus Opublikowano 11 Października 2017 Autor Opublikowano 11 Października 2017 Mój podobny, bo z Twojego czerpałem inspirację . Tylko po pierwszych próbach bolał kark, dlatego moja aparatura wisi na szlakach. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
dimmus Opublikowano 8 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2018 Żeby nie zakładać kolejnego tematu zapytam tutaj. Miałem zmieniać radio, ale chyba jeszcze trochę będę musiał na obecnym latać. Potencjometry trochę świrują na jednym drążku, kombinowalem już z tym i w końcu będę musiał gimbal wymienić i tu skłaniam się ku zmianie na M9, tylko pytanie czy skalibrują się normalnie i czy będzie całość działać prawidłowo?
poharatek Opublikowano 8 Stycznia 2018 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Trochę zabawy z tym jest: http://openrcforums.com/forum/viewtopic.php?t=9977 U siebie, w Turnigy, miałem zmieniać na standardowe Taranisa (pozostałe po zmianie w Taranisie na M9), ale odpuściłem temat. bo za dużo z tym roboty. Turnigy robi teraz za radio zapasowe (i do starych modeli), gdy zacznie się całkiem sypać, co pewnie stanie się już niedługo, kupię sobie Taranisa Q7 i wsadzę w niego moduł Turnigy.
dimmus Opublikowano 8 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2018 Dziękuję za link do tutka . Aż tak strasznie skomplikowane to nie jest, a różnica w cenie zwykłych taranisowych i M9 nie jest aż taka duża, więc chyba zamówię u aliego M9.
Rekomendowane odpowiedzi