Amatorek Opublikowano 8 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Witam . Jestem tutaj nowy i i zaczynam dopiero swoja przygodę więc prosze o pomoc a nie hejtowanie . A mianowicie zakupiłem ostatnio nie ukończony model i potrzebuje informacji odnośnie posiadanego silnika (jakiego zestawu startowego potrzebuje i jak go uruchamiać) i jaką mogę kupić tanią aparaturę do sterowania ( I jak synchronizowac serwo odpowiadające za gaz ) Oznaczenia na silniku rosija chyba : mac-6.5kp2yc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 8 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Witam. to nie hejt:) ale: https://www.google.pl/search?q=mac-6.5kp2yc&oq=mac-6.5kp2yc&aqs=chrome..69i57.235j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Zapodaj jakieś zdjęcia to będzie łatwiej. Jak po taniości to wystarczy ci FlySky i6 z odbiornikiem. A masz serwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amatorek Opublikowano 8 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Odbiornik polecony cena ok . serw nie posiadam . Fotki wrzucę jutro co do linku w google to nie znalazłem informacji których szukam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 8 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Zasięg tej aparatury na wodzie to ok 400m. Można zwiększyć dorabiając lepszą antenę. Ma jeszcze jeden plus bo robiąc małą przeróbkę w odbiorniku można mieć na wyświetlaczu w aparaturze napięcie pakietu zasilającego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Witaj na forum . Proszę o przeniesienie dyskusji do właściwego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi