Amatorek Posted October 8, 2017 Share Posted October 8, 2017 Witam . Jestem tutaj nowy i i zaczynam dopiero swoja przygodę więc prosze o pomoc a nie hejtowanie . A mianowicie zakupiłem ostatnio nie ukończony model i potrzebuje informacji odnośnie posiadanego silnika (jakiego zestawu startowego potrzebuje i jak go uruchamiać) i jaką mogę kupić tanią aparaturę do sterowania ( I jak synchronizowac serwo odpowiadające za gaz ) Oznaczenia na silniku rosija chyba : mac-6.5kp2yc Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxiiii Posted October 8, 2017 Share Posted October 8, 2017 Witam. to nie hejt:) ale: https://www.google.pl/search?q=mac-6.5kp2yc&oq=mac-6.5kp2yc&aqs=chrome..69i57.235j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Zapodaj jakieś zdjęcia to będzie łatwiej. Jak po taniości to wystarczy ci FlySky i6 z odbiornikiem. A masz serwa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amatorek Posted October 8, 2017 Author Share Posted October 8, 2017 Odbiornik polecony cena ok . serw nie posiadam . Fotki wrzucę jutro co do linku w google to nie znalazłem informacji których szukam . Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxiiii Posted October 8, 2017 Share Posted October 8, 2017 Zasięg tej aparatury na wodzie to ok 400m. Można zwiększyć dorabiając lepszą antenę. Ma jeszcze jeden plus bo robiąc małą przeróbkę w odbiorniku można mieć na wyświetlaczu w aparaturze napięcie pakietu zasilającego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shock Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Witaj na forum . Proszę o przeniesienie dyskusji do właściwego tematu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts