wieslaw Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Witam.Mam problem ze sterowaniem modelu.Problem polega na tym ze po podlaczeniu odbiornika i stabilizatora lotu serwo kierunku zaczyna sie wychylac w prawo na ok.30% przy minimalnym dodaniu gazu i nie moge tego zlikwidowac.Pozostale serwa dzialaja poprawnie prosze o porade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2f Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Najszybciej zlikwidujesz w piecu odpowiedniej klasy. Nie opisałeś praktycznie nic ze sprzętu i modelu. Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2f Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Postawą przy stabilizatorach jest odpowiedni montaż - zarówno sposób montażu jak i miejsce montażu. Nie wiemy jak to zrobiłeś. Nie opisałeś porządnie tego przypadku. Nie wiemy też czy nie masz drgań od napędu - a przy stabilizatorze nie wolno do nich dopuścić. Nie wiemy czy stabilizator to świeży zakup i czy masz wsparcie od producenta lub dostawcy. Nie wiemy jaki jest napęd modelu. Modelu i instalacji praktycznie nie opisałeś. Parę stabilizatorów już widziałem i jeśli nie szkoda Ci czasu - to możesz przyjechać do nas na lotnisko i mogę obejrzeć i Twój. Jutro po południu zapowiada się niezła pogoda. Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2f Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Ciężki temat. Raz piszesz, że to samolot pa18 a drugi raz extra. Namiary na zapasowe lotnisko w okolicach Radzynia to 51.809902,22.625374 Jeszcze nie wiem o której latanie. Lotnisko podstawowe zostało wczoraj skutecznie zablokowane zapachowo przez rolnika z pola obok :-( Uprzedzam, że na zapasowym możesz nie wylądować ale próby na ziemi mogą coś pokazać. Przygotuj się: Instrukcja do modułu Możliwość zdjęcia śmigła Może drugi odbiornik Co z tego sprawdziłes już we własnym zakresie? Dam znać wcześniej o godzinie lotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi