sbogdan1 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 WitamW wątku RC Kęty od jakiegoś czasu jest informacja dotycząca kalendarza na rok 2018Część osób zgłosiło chęć nabycia wspomnianego kalendarza. Nie chcę robić kalendarzowego tłoku na RC... wiec założyłem osobny wątek własnie tu.Jeśli ktoś byłby jeszcze chętny to można tu zostawić informację a ja zaktualizuję listę. Jak to wygląda? a więc zdjęcia są mojego autorstwa wybrałem 12 fot + strona tytułowa. ( w przygotowaniu ) - Format A3 - Kalendarium daje drukarnia jest o niebo lepsze ( moje wypociny idą do kosza )- łączenie poszczególnych stron - spiralne - do druku oddaję jeśli ilość zamówienia wyniesie 20 szt - koszt jednej sztuki to 49zł + przesyłkaJeśli chodzi o zabezpieczenie przesyłki to tak jak ostatnio pakuję w grubą sztywną tekturę.dodatkowo folia. To są modele które znajdą się w kalendarzu, kolejność całkiem przypadkowa.Myślę że PIPER spasuje na Grudzień....Każda fotka będzie podpisana co to za model. Na obecną chwilę jest 14 osób Ja ,,sbogdan1,, 1szt Andrzej ,,endriuRC,, 1 sztŁukasz ,,Łukasz.S,, 1 sztAdam 4 sztKacper ,,kapol,, 1 szt Wojtek ,,wojcio69,, 1 sztMichał ,,MironRC,, 1 sztGrzegorz ,,Czajan,, 1 szt Antoś 1 szt Krzysztof ,,Viper,, 1 szt Lesław ,,Leszekm35,, 1szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Mnie Boguś też dopisz do listy 1 szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 5 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Mnie Boguś też dopisz do listy 1 szt Dopisano czyli mamy 15 szt. Ja ,,sbogdan1,, 1szt Andrzej ,,endriuRC,, 1 szt Łukasz ,,Łukasz.S,, 1 szt Adam 4 szt Kacper ,,kapol,, 1 szt Wojtek ,,wojcio69,, 1 szt Michał ,,MironRC,, 1 szt Grzegorz ,,Czajan,, 1 szt Antoś 1 szt Krzysztof ,,Viper,, 1 szt Lesław ,,Leszekm35,, 1szt Janek ,,Janek.T,, 1szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Prace trwają na tytułową strona, mała modyfikacja, pojawił się nowy model wszak akrobatów jest aż nadto więc nastąpiła podmianka, myślę że tak też jest OK,Długo się zastanawiałem bo miał trafić na stronę tytułową ale jednak zostanie na któryś miesiąc. Wstępnie strony będą wyglądały prawdopodobne tak, kwestia ustalenia jeszcze z drukarnią.Większej rewolucji jakoś nie przewiduje.W razie czego poinformuję aby była jasność jeśli w ogóle dojdzie do druku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 6 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Bogdan a jakby zaznaczyc imprezy modelarskie w tym kalendarzu?jest to możliwe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Bogdan a jakby zaznaczyc imprezy modelarskie w tym kalendarzu?jest to możliwe? Michał był taki pomysł jak robiłem kalendarz na 2015 rok niestety nie jest to takie na 100% pewne. Myślę że zainteresowani sami sobie zakreślą odpowiednia datę tym bardziej że kalendarium jest białe,ponadto samo kalendarium daje jak wspominałem drukarnia wiec modyfikowanie przez nich nie wchodzi w rachubę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 6 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 No tak, terminy zawsze ulegaja zmianon, masz racje. Z lotniczym pozdrowieniem Michal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 No tak, terminy zawsze ulegaja zmianon, masz racje. Z lotniczym pozdrowieniem Michal Dzięki Michał pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 7 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Strona tytułowa praktycznie na ukończeniu.Oczywiście modele będą w całości - to jest projekt roboczy.Tak właśnie to sobie planowałem 3 modele Raczej w tym względzie tak pozostanie.Ewentualnie pozostaje kosmetyka i korekta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Kolejna aktualizacja 16 chętnych osób Ja ,,sbogdan1,, 1szt Andrzej ,,endriuRC,, 1 sztŁukasz ,,Łukasz.S,, 1 sztAdam 4 sztKacper ,,kapol,, 1 szt Wojtek ,,wojcio69,, 1 sztMichał ,,MironRC,, 1 sztGrzegorz ,,Czajan,, 1 szt Antoś 1 szt Krzysztof ,,Viper,, 1 szt Lesław ,,Leszekm35,, 1szt Janek ,,Janek.T,, 1szt Grzegorz ,,Grzesiek 1,, 1szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigi57 Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Kolejna aktualizacja 16 chętnych osób Ja ,,sbogdan1,, 1szt Andrzej ,,endriuRC,, 1 szt Łukasz ,,Łukasz.S,, 1 szt Adam 4 szt Kacper ,,kapol,, 1 szt Wojtek ,,wojcio69,, 1 szt Michał ,,MironRC,, 1 szt Grzegorz ,,Czajan,, 1 szt Antoś 1 szt Krzysztof ,,Viper,, 1 szt Lesław ,,Leszekm35,, 1szt Janek ,,Janek.T,, 1szt Grzegorz ,,Grzesiek 1,, 1szt Ja tez jestem zainyeresowany kalendarzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 OK Andrzej dopisuje do listy - aktualnie 17szt do druku Ja ,,sbogdan1,, 1szt Andrzej ,,endriuRC,, 1 sztŁukasz ,,Łukasz.S,, 1 sztAdam 4 sztKacper ,,kapol,, 1 szt Wojtek ,,wojcio69,, 1 sztMichał ,,MironRC,, 1 sztGrzegorz ,,Czajan,, 1 szt Antoś 1 szt Krzysztof ,,Viper,, 1 szt Lesław ,,Leszekm35,, 1szt Janek ,,Janek.T,, 1szt Grzegorz ,,Grzesiek 1,, 1szt Andrzej ,,big57,, 1szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigi57 Opublikowano 10 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 OK Andrzej dopisuje do listy - aktualnie 17szt do druku Ja ,,sbogdan1,, 1szt Andrzej ,,endriuRC,, 1 szt Łukasz ,,Łukasz.S,, 1 szt Adam 4 szt Kacper ,,kapol,, 1 szt Wojtek ,,wojcio69,, 1 szt Michał ,,MironRC,, 1 szt Grzegorz ,,Czajan,, 1 szt Antoś 1 szt Krzysztof ,,Viper,, 1 szt Lesław ,,Leszekm35,, 1szt Janek ,,Janek.T,, 1szt Grzegorz ,,Grzesiek 1,, 1szt Andrzej ,,big57,, 1szt OK dzieki,ale musisz mnie jakos powiadomic,ja mieszkam w Belgi,ale Janek T,czy Leszek M,wiedza o kogo chodzi,dzieki,Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz D. Opublikowano 10 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Proszę mnie również dopisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 10 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Proszę mnie również dopisać. Dopisano... a wiec mamy już 18 zamówionych kalendarzy Zgodnie z tym co napisałem, jeśli zamówienie wyniesie 20szt. kalendarze oddaje do druku. Ja ,,sbogdan1,, 1szt Andrzej ,,endriuRC,, 1 szt Łukasz ,,Łukasz.S,, 1 szt Adam 4 szt Kacper ,,kapol,, 1 szt Wojtek ,,wojcio69,, 1 szt Michał ,,MironRC,, 1 szt Grzegorz ,,Czajan,, 1 szt Antoś 1 szt Krzysztof ,,Viper,, 1 szt Lesław ,,Leszekm35,, 1szt Janek ,,Janek.T,, 1szt Grzegorz ,,Grzesiek 1,, 1szt Andrzej ,,big57,, 1szt Tomasz ,,Tomasz D,, 1szt Andrzej myślę że wysyłka do Belgi nie powinna stanowić problemu. No chyba że na święta pojawisz się w kraju. Jestem w stanie podjechać do Libiąża ( domyślam się ze to ten koło Chrzanowa ) Kumpla przy okazji odwiedzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 10 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Pierwsza strona gotowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 11 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Mamy już 19 szt kalendarza Ja ,,sbogdan1,, 1szt Andrzej ,,endriuRC,, 1 sztŁukasz ,,Łukasz.S,, 1 sztAdam 4 sztKacper ,,kapol,, 1 szt Wojtek ,,wojcio69,, 1 sztMichał ,,MironRC,, 1 sztGrzegorz ,,Czajan,, 1 szt Antoś 1 szt Krzysztof ,,Viper,, 1 szt Lesław ,,Leszekm35,, 1szt Janek ,,Janek.T,, 1szt Grzegorz ,,Grzesiek 1,, 1szt Andrzej ,,big57,, 1szt Tomasz ,,Tomasz D,, 1szt Leszek Durczak 1 szt Pozostał tylko jeden wolny kalendarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 No dobra ,stawiam kropkę nad i . Proszę o nr 20 -ty . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigi57 Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Dopisano... a wiec mamy już 18 zamówionych kalendarzy Zgodnie z tym co napisałem, jeśli zamówienie wyniesie 20szt. kalendarze oddaje do druku. Ja ,,sbogdan1,, 1szt Andrzej ,,endriuRC,, 1 szt Łukasz ,,Łukasz.S,, 1 szt Adam 4 szt Kacper ,,kapol,, 1 szt Wojtek ,,wojcio69,, 1 szt Michał ,,MironRC,, 1 szt Grzegorz ,,Czajan,, 1 szt Antoś 1 szt Krzysztof ,,Viper,, 1 szt Lesław ,,Leszekm35,, 1szt Janek ,,Janek.T,, 1szt Grzegorz ,,Grzesiek 1,, 1szt Andrzej ,,big57,, 1szt Tomasz ,,Tomasz D,, 1szt Andrzej myślę że wysyłka do Belgi nie powinna stanowić problemu. No chyba że na święta pojawisz się w kraju. Jestem w stanie podjechać do Libiąża ( domyślam się ze to ten koło Chrzanowa ) Kumpla przy okazji odwiedzę. Na swieta raczej nie bede,juz 31 lat nie widzialem Polskiej zimy,przylece moze na wiosne na chwile,ale kalendarz moze odebrac Leszek Maslanka,juz sie ze mna kontaktowal,dzieki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 13 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Andrzej nie ma sprawy, rozmawiałem też z Leszkiem.Jeśli zadecydują chłopaki aby Ci go wysłaćto na wszelki wypadek przygotuję kalendarz do wysyłki w daleką podróż.Zapakuje w odpowiedni karton zabezpieczę aby dotarł do Ciebie w całości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi