Gość Mromack Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 ---- 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mromack Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 --- 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kropka Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Dokładność konkretna, rzec by można : ) Z dużym zainteresowaniem, zapoznawać się będę z postępami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 28 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 o!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 o żesz................!!!!!!!!!!! :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Noooo... czapka z głowy........ obserwuję i podziwiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjs Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Macieju, malujesz fascynująco. Jakim programem się posługujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mromack Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Macieju, malujesz fascynująco. Jakim programem się posługujesz? --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 poproszę o więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mromack Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 poproszę o więcej --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Nie no po kolei, najpierw chcę zobaczyć postępy prac przy 11? A co do kolejnych samolotów , to też jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mromack Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Nie no po kolei, najpierw chcę zobaczyć postępy prac przy 11? A co do kolejnych samolotów , to też jestem za --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Łosia w 3D już mamy, więc Suma,Karaś, Jastrząb, a nawet nie istniejący Miś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 PZL - 12(H), RWD-17W, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi