Marcin Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Tak jak w temacie - widzieliście gdzieś dłuższe niż 1m dlugości listewki sosnowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 jaki przekrój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Ja listwy 150cm kupowałem u pana Matlaka w Libiążu,są to listwy naszych południowych sąsiadów,słyszałem że już pan Matlak nie jeżdzi po towar do pepiczków,gdyż się nie opłaca,ale listwy może jeszcze posiada,nr.tel.do pana Matlaka 032 6277400. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Witaj. Zapytaj w modelarnia.pl w sklepie maja różne rozmiary na 1.50m, na stronce nie ma więc trzeba zapytać przez maila :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.