LITE Opublikowano 14 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Dobry wybór. W tym miesiącu skończyłem budowę modelu Faimount Alpine też tej firmy ale nie z zestawu tylko według instrukcji tego zestawu mniejszy o 200mm. Widziałem relację - model kozacki i Modelarz też Kozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Czas wielkiej reaktywacji nadchodzi ? Czy, któryś z kolegów piszący lata temu o zamianie silników na 3f zrobił to i może pochwalić się osiągami czy skończyło się na niczym? Odkopałem swoją zabawkę i też mnie trochę wzięło by zamienić "400" na coś lepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Nikt nic nie pisze to ja spróbuję ? Mój napęd to 2x "400" szczotki i pakiet 2s 2700. Pływa to tak: Ale znalazłem lepsze rozwiązanie. Rosjanie - wiem brzydkie słowo obecnie ? włożyli napęd tunelowy, z którym pływa tak: Do zmiany skłonił mnie zakup nowej motoróweczki tej samej serii "Delfin". Czyli będę mógł tylko wymieniać kadłuby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi