jaciomp Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Jak się sprawują te w końcu tanie pakiety przy tych prądach? Warto wydać więcej na coś "markowego"? Model super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulusr Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Akurat na temat Zippy Flightmax złego słowa nie powiem. Lata temu używałem serii 20C teraz 40C. Wszystkie ładnie trzymają napięcie. W tym sezonie padły mi 1.8 40c/prądowo/ ale były trochę katowane w pylonie i zostały naładowane na zimę. Stare 20C 4Ah (10lat!) zasilają do dziś kompresorek. Żaden pakiet Zippy F. który miałem nie spuchł. A do tego są tanie i gitarrra. Do 4Ah Zippy Flightmax jest u mnie naturalnym wyborem. Używam również Gensów i SLSMagnum v2 i są dobre . Teraz wszedłem Grafeny bo kolega bardzo zachwalał. Chyba trzeba się trzymać granicy 25C poboru prądu i większość będzie OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulusr Opublikowano 6 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Mig dostał malowanie. Srebrzanka rules... Niestety nie poleciał z powodu problemów z podwoziem przednim. W każdym razie laminatu przybywa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaciomp Opublikowano 8 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Fajne malowanie.wygląda jak pospawany. Gdzie można zobaczyć model na żywo? Tzn. gdzie latasz? ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulusr Opublikowano 14 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Pęchery RC Resort Wczoraj przetestowałem nowe mocowania podwozia i chyba jest OK. Nawet spory kangur nie zrobił na nich wrażenia. Niestety filmu jeszcze nie ma bo byłem sam na lotnisku. Inna sprawa, że warunki do startu i lądowania były b. dogodne: wiatr wzdłuż pasa, świeżo skoszona trawka no i walec poprzedniego dnia. Tutaj po lotach w towarzystwie Dorniera Do 335 tego samego autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi